Forumet - Typ, utkastad. Så jävla arg!

Typ, utkastad. Så jävla arg!

623 0 149
Jag flyttade in som inneboende i en trea där en 27-åring kille bor, i typ augusti.

Efter bara en vecka ungefär började vi tjafsa lite, men det var för att han var så "på", han frågar ut mig om allting och lägger sig i mitt privatliv. (Han har inget eget liv kan tilläggas, han sitter hemma hela dagarna.) Han har bl.a sagt konstiga grejer till mina vänner också och blivit skitarg för att, när han (för en gångs skull) inte var hemma en helg och jag hade en kompis hos mig, för att vi suttit i soffan och filten låg LITE FEL.

I början av november när jag kollade nytt boende (självklart letar jag nytt eftersom jag inte står ut med honom) såg jag att han lagt ut en ny annons om att han söker ny inneboende, i mitt rum. Han hade då inte ens sagt något till mig. Då blev jag ju iallafall lite beredd på det hela och kollade boende, gick på typ "visning" osv men tyvärr har jag inte fått något ännu.

Iallafall, han kom, idag in i mitt rum och berätta att en tjej ska komma och kolla på mitt rum klockan 19 och att hon isåfall flyttar in FÖRSTA DECEMBER. Dvs, om typ två veckor bara. TVÅ VECKOR.

Och mina föräldrar bor fyra timmar härifrån, jag flyttade ju som sagt ensam för att gå i skolan här så det är inte på tal om att flytta hem igen.

Hans anledning var att han tyckte att jag var för ung, bara. Vadå "för ung"? Hur himla mogen är han, när han tar 20 dagar på sig att berätta att han söker ny boende? Det är ju en grej man ska berätta om, inte fan vänta med, hur skulle han kunna veta om jag skulle kunna hitta nytt boende eller ej?

Grejen är att jag KAN bo hos kompisar, två av mina kompisar har iallafall erbjudit att jag kan bo där en längre tid, jag har iallafall "planerat" att bo hos den ena några veckor kanske, trots att det känns besvärligt. Men vad i helvete ska jag göra sen? Det är ju sjukt svårt att hitta nytt boende och det måste ligga relativt nära min skola också, nu bor jag en timma ifrån och DET är jobbigt. Jag har en max-budget till hyra på 3000, och det är svårt att hitta boende här i Stockholm för det.

Men visst var det ju ändå jävligt pissigt av han? En feg jävel är vad han är, och han ska vara 27 år. Jag har ju faktiskt inte ens gjort honom något, det är HAN som hela tiden hackat på mig och lagt sig i mitt liv helt enkelt, och kommit med spydiga kommentarer.

Hm, diskutera. Och har ni några tips kanske? Jag kollar ju efter boende varje dag nästan och ringer/mejlar, men dom flesta tycker att jag är för ung.

Spana också in:

ettanvändarnamn:

Iallafall, han kom, idag in i mitt rum och berätta att en tjej ska komma och kolla på mitt rum klockan 19 och att hon isåfall flyttar in FÖRSTA DECEMBER. Dvs, om typ två veckor bara. TVÅ VECKOR.


Knak och brak:

Får man göra så?


Vad jag vet så är det åtminstone en månads uppsägningstid som är standard, men jag vet inte om det är ett måste. Vad säger ert kontrakt?
Angelize:

Gud vad chasky, hoppas det löser sig. Karman slår tillbaka!


Mjo, fyfan vad jag hatar honom. Så GÖR man inte bara, och det hade kunnat vara värre i min situation; tänk om ingen kompis ens erbjudit sig, vad fan skulle jag då göra liksom? Usch, han är verkligen en pissig jävel.

Moderkakan:

Döda honom.


Ja, ingen skulle ju märka det ändå.

Oväntad:

Men har ni inte skrivit något kontrakt?


Jo. En månads uppsägning.

Knak och brak:

Får man göra så?


Det undrar jag med.

Mawns:

Vad säger ert kontrakt?


En månads uppsägning

Tickstart:

sjukt dryg du verkar va [crazy]


[zzz] Yeah, drygare än honom till och med. Kan man vara det?
Oväntad:

Ja men då lär ju hon gå med på att dela rum med honom så länge. [y][party]


Tror inte det funkar så tyvärr. Och jag orkar verkligen inte tjafsa med honom mer, jag är så jävla trött på honom.

Orkar inte med det här, först problem med skolan och nu det här också. Allt pekar nästan på att jag måste flytta hem till min mamma i Småland igen, men jag trivs ju så jävla bra här i Stockholm förövrigt och mådde sjukt dåligt innan, var deprimerad och allt. Mamma har ju tjatat de senaste månaderna om att jag borde flytta hem då det är svårt med ekonomin (csn-bidraget har det varit segt med, inackorderingen alltså), jag har svårt för att gå i skolan osvosv.
Hej namn [smile]

ettanvändarnamn:

Jag flyttade in som inneboende i en trea där en 27-åring kille bor, i typ augusti.


Det stämmer, min flickvän tyckte synd om dig som var bara 17 år och sökte bostad, jag föll för det. My bad!

ettanvändarnamn:

men det var för att han var så "på", han frågar ut mig om allting och lägger sig i mitt privatliv


Nej, det har jag verkligen inte gjort, och det vet du! Du pratade om en massa problem och jag tror de flesta här kan gissa sig till vilken pratig typ du kan vara, det märks på dina inlägg. Du pratade om allt och lite till, inget jag bad om direkt.

ettanvändarnamn:

inte var hemma en helg och jag hade en kompis hos mig, för att vi suttit i soffan och filten låg LITE FEL


Nej. Ni hade använt eller försökt att använda projektorn, vilket jag sagt att ni absolut inte fick. Den kostar ganska många tusenlappar och set satt sladdar i den efteråt som absolut inte ska kopplas till den. Det sa jag också.

Men eftersom det är din mamma som betalar in din hyra och betalar ut pengar åt dig varje vecka, för att du inte klarar av att hålla i dem själv, så är nog det här med pengar svårt att förstå.

ettanvändarnamn:

lagt ut en ny annons om att han söker ny inneboende


Det stämmer. Och vi pratade om att om jag märker att det inte fungerar, så letar jag efter annan hyresgäst.

ettanvändarnamn:

att hon isåfall flyttar in FÖRSTA DECEMBER


Första januari sa jag, ingenting annat. Det är en månads uppsägningstid enligt kontraktet.

ettanvändarnamn:

att jag var för ung, bara. Vadå "för ung"? Hur himla mogen är han, när han


Du är 17 år på pappret, men 13 i huvudet. Du har själv skrivit här på um om att du tänkt ha fester i smyg och annat när jag inte är hemma, du har skrivit om att du snattar och du har erkänt det för mig. Och nej, jag vill INTE riskera att bli vräkt pga dig.

ettanvändarnamn:

det är HAN som hela tiden hackat på mig


Vi pratar knappt med varandra, du undviker det och har dessutom vägrat betala för de telefonsamtal du ringt, vilket du naturligtvis ska göra.

jakaerstark:

hade kanske hoppats på att få lite mus


Gärna, men inte från namn. Jag vill inte vara taskig, men... [shake]

ettanvändarnamn:

först problem med skolan och nu det här också


Och du klagar på mig, när du själv sitter instängd i ditt rum nästan dygnet runt? Du skolkar, då får man problem i skolan. [confused]

Tickstart:

konstig idiot


Du menar att namn verkar trovärdig? [smile]