Forumet - Tysk mästare VS Spansk mästare

Tysk mästare VS Spansk mästare

216 1 11
mästarna från de två bästa ligorna möts idag (premier league är överskattad och kan dra åt skogen) på kanske den mest stämningsfulla arenan i världen. klassisk match redan nu fastän den inte spelats

Dortmund mot Madrid alltså. vilken jävla match det kommer bli. betydligt mer intressant än Madrid-City då City är ett fusklag och då Dortmund och Madrid kommer gå vidare från gruppen.

iHala Madrid!

och förutom detta spelas Malaga-Milan. hyfsat cool match. spanska uppstikaren mot vraket Milan. kul och se vad som händer där

och nej, ingen bryr sig om fucking jävla PSG. skitlag.

Spana också in:

Dortmund måste gå ut hårt och sätta sig i respekt hos motståndarna. Anfall är bästa försvar. Dom i gult kommer att behöva springa tills dom svettas blod, så enkelt är det. Frågan är bara om dom kommer orka.

Vad man själv tror att man klarar av är ungefär 70% av det man klarar av. Så det gäller förstås att höja sig hela tiden. Vad man har innanför pannbenet är ibland viktigare än vad ens kropp har för potential.
Homer:

Engelska ligan överskattad? Vad har du sniffat? 7 engelska lag har varit i final i Europacupen/Champions League och 5 har vunnit.


smutsig oljeliga som bara är pengar, pengar, pengar.
sincan:

http://tinyurl.com/9sos46z
Madrid går skit, lol


1-1. real leder gruppen.

Historien:

Dortmund måste gå ut hårt och sätta sig i respekt hos motståndarna. Anfall är bästa försvar. Dom i gult kommer att behöva springa tills dom svettas blod, så enkelt är det. Frågan är bara om dom kommer orka.


dortmund sätter allt sin respekt. tror inte nåt lag pressar så hårt som de gör mot lag som real och city
patrick bateman:

smutsig oljeliga som bara är pengar, pengar, pengar. 1-1.


Premier League har i alla fall ett rättvist system då alla lagen delar lika på intäkterna. Till skillnad från Spanien där Barca och Real får nästan allt vilket gör det i stort sett omöjligt för andra lag att utmana. Dessutom är både Barca och Real skuldsatta och tar gigantiska lån varje år. Ändå så fortsätter dem att värva för många miljoner. Hade dem varit vanliga företag så hade deras ägare och styrelsemedlemmar suttit i fängelse.
passaro:

lol. Ajax, Dortmund och Malaga.


dortmund är ingen skräll. de är bra asså, kommer gå långt här.

city är bra, ajax asså. det är en skräll. därför jag gång på gång säger att premier league är överskattad ( den piken riktar jag mot han Homer här i tråden)

malaga inte heller nån skräll, borde vunnit med mer mot milan. milan är ett vrak
Homer:

att värva


blablabla. who cares bro? premier league är en smutsig och korrupt oljeliga

och de engelska mästarna förlorar med 3-1 mot ajax

schalke vinner med 2-0 borsta mot arsenal och igår vann shakhtar mot de regernade "mästarna"

en skit liga. sluta skriv till mig nu. du kan inte ett piss om nåt