Forumet - Tyskar är knäppa (har du tagit nån på bar gärning någon gång?)

Tyskar är knäppa (har du tagit nån på bar gärning någon gång?)

581 0 44
Vi har ett familjeföretag, stuguthyrning. Ena stugan ligger typ 15 m från bostadshuset. Skulle gå ut och leta efter katter nyss. Blicken sveper över stugan (som varenda lampa är tänd i) där jag ser våra hyresgäster mitt i en sensuell give head-akt. Blev rädd och kände mig lite våldtagen. De upptäckte mig ej som tur var, men hur tänker man när man har sexuella aktiviteter för sig i ett upplystr hus med massa fönster?????

Har du tagit några på bar gärning någon gång? Fyll gärna tråden med sådana historier så kanske jag kan börja skratta åt den här händelsen och inte bara känna mig äcklad [sad]
Ville väl att folk skulle se vad dom gjorde så att man förstod att det bara var att gå in och joina[confused] Så gör iaf jag när jag runkar, ställer mig så folk kan se och så är det bara för dom att joina[cute]
Dold text: tyvärr så är det bara äckliga håriga 65 åriga gubbar som gör det, aldrig några heta tjejer eller kvinnor[sad]

Spana också in:

Ja, föräldrar. Alldeles för traumatiskt för att jag ska vilja utveckla.

Oh, även syster och hennes två halvnakna vänner i vad jag antar var förspelet till någon slags trekant. Tycker de kunde valt en bättre plats för det än soffan precis utanför rummet jag befann mig i.
blum:

känner lite att det är deras problem faktiskt


Trodde inte att du var så bekväm med din kropp, men kanske missuppfattat.

mediakatt:

Ja, föräldrar. Alldeles för traumatiskt för att jag ska vilja utveckla.


mediakatt:

h, även syster och hennes två halvnakna vänner i vad jag antar var förspelet till någon slags trekant. Tycker de kunde valt en bättre plats för det än soffan precis utanför rummet jag befann mig i.


[cry][cry][cry][cry] + [cry][cry]
Misstänksam dam smyger runt med ficklampa några timmar efter midnatt under vår och sommarmånaderna runt husen här. Folk säger att hon letar sniglar, men jag är osäker.
Vill gå ut och konfrontera, men känns inte riktigt som om jag skulle kunna vara annat än irriterad då kanske.
Herbert:

[bigsmile] fast det verkar ju korkat att ha ficklampa, hon vill att det ska synas att hon synar då lr =/


Det konstiga är att hon ibland ser ut att lysa in genom fönstren, och mig vetligen så finner man inga sniglar då.
Hon var ute på vift igår. Idag har jag ej tittat, men säkert inatt också. Vill veta vad hon gör med alla sniglar, och vad hon stoppar dem i!! Hon ser liksom ut att ha morgonrock på sig de gånger jag kunnat urskilja henne ordentligt.
Knasigt.
isola:

Hon har inte förärat mig med en visning iaf.


Jag träffade en blottare i skogen men han var inte tysk. Jag gick uppför en skogsstig, han nerför mot mej. Och plötsligt medans han gcik började han knäppa upp gylfen. Jag bara [chocked] shit. Sen stannade han ca en meter framför mej och började kissa, fast han hade hela skogen till sitt förfogande [shake]
Och jag tänkte "titta inte på korven var neutral"
men blicken lixom sögs rakt mot korvområdet som en magnet
och sen sa jag "förlåt"??[blush][tard]
Cräjsy
Herbert:

skogen till sitt förfogande [shake]
Och jag tänkte "titta inte på korven var neutral"
men blicken lixom sögs rakt mot korvområdet som en magnet
och sen sa jag "förlåt"??[blush][tard]
Cräjsy


Haha men man kollar ju, fastän man inte vill!
Min buss stod stilla vid ett rödljus och jag tittade ut genom fönstret, plötsligt ställer sig en gubbe och kissar på trottoaren, vänd mot vägen! Det var en tjock och ful snopp.
Vill också ha en snopp som jag kan dra fram i tid och otid och göra folk illa till mods med.