Forumet - Ubuntu is evil

Ubuntu is evil

341 0 6
Var inte riktigt ute efter att få hjälp, mer utav en diskussionstråd.
Jag har redan frågat och sökt på diverse forum men ingen tycks kunna fundera ut vad som har hänt eller hur jag kan lösa det.
Men, ytterligare hjälp är såklart alltid uppskattat:
Ubuntu 10.10
LiveCD
The partions were unable to inform the kernel. Probably because the partion is in use. Old partion will remain in use. You should reboot before performing further changes.
Så jag ostartade datorn och efter första BIOS skärmen så blir skärmen svart (men är fortfarande igång) och ingenting händer. Jag har testat att starta om ett flertal gånger, med eller utan LiveCDn i. Ingenting förändras förutom att det här med fläkten till CPUn kom upp efter ett antal reboots.
Den är ett bygge, men vilka komponenter den består av vet jag faktiskt inte. Den är ursprungligen inte min.

Spana också in:

aristoteles:

Om den slutat boota via cd så beror felet nog inte på ubuntu utan på din dator min vän. Kanske är din fläkt faktist skadad och bios hindrar dig från att forsätta boota?


Den tanken har slagit mig.
Det som gjorde att Ubuntu inte fungerade är inte relaterat med min CPU och att den där svarta skärmen skulle dyka upp PRECIS den gången jag startade om min dator är osannolikt, är det inte?
En annan version kanske skulle vara att Ubuntu krånglade så att jag fick fram den svarta skärmen och att min CPUfläkt svek mig först den gången jag fick en notis om det. Kanske för jag för hysteriskt startade om min dator gång på gång? Kan det vara relaterat?
Fast jag är inte så datorkunnig, så vad vet jag. Men vad tror ni?