Forumet - Udda saker som hänt er.

Udda saker som hänt er.

2710 2 26

Vad för udda saker har hänt er? Kan vara vad som helst. 

Brukar sitta en alkis vid Värnhemstorget. Men verkar vara lite "för fin" för de andra alkisarna. Alltid trevlig och välklädd i gammaldags stil.  4 gånger har han frågat mig när mina elefanter kommer och tar över jorden. Förvirrad


Spana också in:

Blev gripen av polisen när jag omedvetet hjälpte en polare att knuffa ner en bil i ett dike. Hade inte en endaste aning om att det var hans plan, han sa endast att han skulle förflytta bilen.

Det skumma var gripandet. Vi ser lampor blinka på långt håll och kompisen ropar, hoppa ner i diket, det är golfbanekärringen. Hon kör runt i sin traktor och blir asarg om man är på hennes golfbana. Av något konstigt(!?!) skäl ifrågasatte jag det inte utan hoppade ner i diket (som förövrigt var fyllt med en meter vatten).

Det som kom var såklart inte en arg kärring i en traktor utan massa poliser i en polisbuss. Dörren öppnas drastiskt och ut väller massa ropande poliser och en polishund. För att tillägga, mitt ute i ingenstansland. 

Där stod vi två i ett dike ute i mörkret, med vatten till midjan, gapar och fattar ingenting.

Skummaste mest obeglipliga sak jag varit med om, då polisernas uppdykande var så oväntat och dramatiskt. 

Såg min farsa ligga utan kläder på mage med ansiktet ner i vårt alldeles för höga gräs. Det var en varm sommardag så vill inte tänka på alla insekter som bodde där. Såg honom genom fönstret tillsammans med min storebror, han bara låg där. Vi funderade på om han var död eller vad fan han sysslade med. Vi vågade inte gå ut och kolla så vi lät honom ligga där, en stund senare hörde vi hur han körde iväg nånstans. Vi tvingade morsan att fråga vad fan han höll på med och han sa att han "solade." Det tror dock ingen på för så solar man inte och än idag vet vi inte vad fan han höll på. Jag tror dock att han typ måste ha svimmat eller nåt.

Kanske inte är så udda men känner man honom är det udda. Han är udda. 


patrick bateman: Såg min farsa ligga utan kläder på mage med ansiktet ner i vårt alldeles för höga gräs. Det var en varm sommardag så vill inte tänka på alla insekter som bodde där. Såg honom genom fönstret tillsammans med min storebror, han bara låg där. Vi funderade på om han var död eller vad fan han sysslade med. Vi vågade inte gå ut och kolla så vi lät honom ligga där, en stund senare hörde vi hur han körde iväg nånstans. Vi tvingade morsan att fråga vad fan han höll på med och han sa att han "solade." Det tror dock ingen på för så solar man inte och än idag vet vi inte vad fan han höll på. Jag tror dock att han typ måste ha svimmat eller nåt.

Kanske inte är så udda men känner man honom är det udda. Han är udda. 


hahaha skön lirare. min far är likadan.

Jag tyckte situationen var ganska konstig när jag kramade en kille hejdå vid busshållplatsen och en tjej "attackerar" och börjar fråga ut mig om mitt kärleksliv, jag blev ganska paff, och svarade något kort. Sen satt hon och stirrade på mig hela resan. Såg henne flera gånger och hon stirrade alltid lika mycket på mig, trodde ett tag att hon faktiskt stalkade mig.

En annan lite konstig händelse var när en äldre man i karatedräkt kom fram och berättade att han var mästare i alla kampsporter men ville inte berätta vilka för det var hemligt.