Forumet - Üpp i vikt!!?

Üpp i vikt!!?

1063 0 35
Hallååå därute!
Jag är en tjej, 181cm och väger 52kg, vilket betyder ett BMI på 15.9, jag försöker gå upp i vikt, äter minst ett stort mål varje dag, fikar varje dag och mer mat men inget händer. Jag gillar inte att äta massa chips, smör, godis och sånt, tappar bara helt lusten när jag ser sånt. Och jag äter tills jag verkligen är mätt, jag får DAAAMP. hur ska jag göra? tips?

Spana också in:

ChickiBull:

15,8

är 195 lång å väger dryga 60 fast va uppe på 65kg ett tag fast av nån anledning försvann dem 5 kilona igen


okejj, men typ samma då, jag vill gå upp minst 8kilo, asså till 60!! jag fundera på att kanske försöka äta mer till frukost, har verklugen inte lust att äta när det är morgon så jag brukar äta typ macka och lite yoghurt
butterfioon:

okejj, men typ samma då, jag vill gå upp minst 8kilo, asså till 60!! jag fundera på att kanske försöka äta mer till frukost, har verklugen inte lust att äta när det är morgon så jag brukar äta typ macka och lite yoghurt


ah, vill gå upp till minst 70.

Frukost suger ju snopp. Omöjligt att äta mycket när man är seg i huvet och i magen. Tror att man ska äta sent istället. Dem som bantar ska ju helst inte äta nått efter kl17 eftersom man är still på natten å inte bränner kalorierna man får i sig.

Man kanske ska gå med i viktväktarna och göra tvärt om [bigcheers]
My dreams are her:

Jag skulle aldrig orka kolla energivärde på all mat jag stoppar i mig. Mitt tips är äta mycket mat tex pasta, potatis ris och så vidare och motionera inte så mycket då kommer du att gå upp lite i vikt.


aa, men man ´vill ju va fin också, det blir man när man sportar, också är det ett väldigt stort intresse och det vill jag verkligen inte tappa!! Men jag ska äta mer pasta med pesto!!!
ChickiBull:

Tror att man ska äta sent istället. Dem som bantar ska ju helst inte äta nått efter kl17 eftersom man är still på natten å inte bränner kalorierna man får i sig.

Man kanske ska gå med i viktväktarna och göra tvärt om


haha viktväktarna [bigcheers] bra grejer xD

hmm, det är nog sant!! Jag går direkt till skafferiet och tar en macka med MYCKET hasselnötsmassa!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


My dreams are her:

Ett annat sätt är ju att äta mycket pasta och köttfärsås och träna en del så du får muskler, och som alla borde veta väger muskler mer än fett.


aaa, för då blir det fint fett/muskler (Y) :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


iosib:

ät massvis med nötter, drick fetmjölk till maten, ha smör i pastan, etcetera, etcetera. många bäckar små


olivolja i pastan (Y), mjölk är iförsig äckligt..
nötter är gott ibland, men typ chokladnötter, sånna där vid naturgodiset, dom är asgoda!!
Det är verkligen roligt hur okunskapen flödar här inne.

"Ät mer så går du upp... blablabla... enkel ekvation"
[bigsmile]

Det funkar inte så får vissa, så enkelt är det. Jag är själv 173 cm lång och väger cirka 50 kg, och jag KAN INTE gå upp i vikt hur mycket jag än äter. Trots ett BMI på under 17 mår jag inte fysiskt dåligt på något sätt. Däremot mår jag psykiskt dåligt av okänsliga personer som fäller sina "ät upp dig"-kommentarer konstant utan att över huvud taget tänka på hur det känns.