Forumet - Uf-Företag 2015, tips:)

Uf-Företag 2015, tips:)

1121 0 3
Hej!
Vi är 4 personer som precis ska starta ett UF-företag och har lite svårt med att komma igång, alla har nog varit i denna situationen ja, det vet vi. Vi tänkte se om det finns folk här som saknar något i hemmet eller något som skulle underlätta vardagen/arbetet. Vi är intresserade av både tjänst och återförsäljning!

Vissa kommer säkert säga, varför ska vi dela med oss av vår idéer om inte ni gör? Jo, men självklart ska ni veta vad vi har tänkt på än så länge, och ni kan ta de, no copy right ;)
-Första alternativet är att stå och sälja toast och frukostmackor med dricka till billig pris, alltså vinstmarginal på 20-30%
-Andra alternativet är en tjänst, knacka på dörrar och se om någon saknar nåt så vi kan köpa/handla åt honom med tidsgaranti för att sedan få betalt 100-200 :- (alla orkar väl inte gå ut och handla? Jag är lat ibland och skulle vilja något sånt:)
Eller tredje som är sälja egna drinkar.

Vad tycker ni? Några synpunkter eller idéer? Hur enkelt idéen är så tar vi emot den gärna! Dela med er!

hummm... själv tycker jag att de låter ganska tråkiga men vad vet jag. är inte så insatt. En bok där man kan få spartips, tips på enkla och billiga maträtter , lägga upp en budget i osv osv... alltså typ en bok som hjälper dig och din ekonomi som är till för de som kanske inte är så bra på det eller behöver mer inspiration. Ja, ideén kanske suger men kom inte på något bättre :/