Forumet - Uhuhuhu

Uhuhuhu

862 0 122
Idag känns allt så uhuhu, segt och hemskt.
Vad göra?
Ska väl simma,tvätta, plocka in disk, laga lunch och gå ut med svansfröken sen, men ändå. Och sen? Ska hela livet bara vara såhär...
Är så gammal också. Är det dags att börja lyssna på den biologiska klockan snart, eller? Eller på någonting annat ospecificerat?
Eller bara en låtsasvän - eller samma låtsasvän som alla andra och bli väldigt religiös?
Mmmmmmm.
Undrade när jag vaknade varför jag skulle gå upp ur sängen egentligen, någonsin. Fastän jag inte var trött. Inte tänkt så på jättelänge.
Borde flytta också, men är så pank.
Uhuhuuhu igen.
Läste om en massa efterlysta katter också, folk är så jävla dumma som inte idmärker och kastrerar. Blir arg och ledsen på alla.
Uhuhu igen.
Läste nyss om merinofår och såg hemsk bild på de blodiga stackarna som bara skickats tillbaka ut i hagen igen. Blev ledsen.
Åh vill ha en stor stor gård och ta hand om alla stackars djur.
Men då måste man ju ha en massa pengar och bra jobb, jag varken pallar eller vill plugga i en massamassa år för att bli någon "viktig" pappersvändare eller genomföra någon genombrytande forskning om någon papperspartikel. Hur kan man ens vilja jobba med sådant? Nä fy.
Uhuhu igen.
Kan inte tiden stanna lite så att jag kan få hinna ikapp den?

Nej det här blev ju inte alls en rolig morgon. [sad]

Image
isola:

Idag känns


Det där är hela skillnaden.
Allt annat du skrev är "som det är (kanske)" men idag känns det tungt.
En annan dag känns allt bättre.

Mitt förslag: Eftersom det redan är en dålig dag så gör tråkiga saker som disk, tvätt och allt annat. Gör tråkiga saker på dagar som känns dåliga.
Sedan när du vaknar och det känns som en bra dag så kan du göra bra saker.

Tänk på att saker inte är så illa - det bara känns så. [y]

Spana också in:

isola:

Men jo de är ju det, men jag kan oftast bortse från det [sad][sad][sad]


Då är det bara att genomlida.

isola:

Tack, fast jo! borde ha hunnit med så mycket nu känner jag


Jag är äldre än dig, pluggar fortfarande och bor hos föräldrarna...
Jag känner flera som känner att de borde ha hunnit med mera. De jämför sig med andra som har karriär och familj och varit överallt och så vidare och så vidare.
Men det handlar inte om det. Men det kanske du vet om när du har mindre dåliga dagar.

- Vad gör du då?
- Väntar på bättre tider... [smile]
Bli delfinskötare då! [smile]
eller kanske se om det finns någon deltidstjänst eller nåt som gör att du kan umgås/ta hand om djur? Uppenbarligen bryr du dig ju om dem. Så du kanske skulle bli gladare av det?

och äsch, är du inte nära 40 kan du bra gärna stanna här nåt decennium till.

Och om du känner att du vill hitta på saker så är det bara att köra på! i matbutiker brukar det finnas upphängda lappar med jobb som ger lite pengar. Annars finns ju internet, hur mycket som helst. Vem vet, du kanske kan göra något sådant och samla ihop tillräckligt för att göra en Sverige-road trip kombinerat med en UM-tour? Då kan du besöka Umare + se roliga monument runt om i landet. Kanske åka till något kul Zoo med djur du inte har sett tidigare (eftersom du verkar som en djurmänniska)?

Det kanske känns usch och blä nu, men det brukar bli bra om man försöker göra något åt det. [smile] Små grejer gör skillnad. Hoppas du mår bättre snart isola!
Myksa:

Jag är äldre än dig, pluggar fortfarande och bor hos föräldrarna..


Men du har ju redan en yrkestitel och jobb!
Har haft jobb och helt eget boende, men det kostar att leva bra. [sad] tyvärr.

Myksa:

Men det handlar inte om det.


Egentligen vet jag ju det, att alla har sin utgångspunkt och sina kors att bära, men inte idag. Idag vill jag gifta mig, ha högavlönat jobb och en stor villa vid stranden. [sad]
isola:

men det är ju så sorgligt att se dem där i bur och bli störda av alla dumma ungar som står och skriker åt dem.


Håller med :( Jag tänker alltid på hur de stackars djuren är inlåsta där och inte får leva som djur faktiskt förtjänar att leva. In peace! Inte med massa barn som står och pekar på dem.

Var som när jag var i Skansen på valborg, blev lite ledsen när jag såg hur en björn tryckte sig mot glaset och tjöt ut i typ en kvart. :(