Forumet - ullared

ullared

821 0 33
jag har fasnat lite för white-trashshowen ullared på 5:an. börja med att jag första avsnittet kolla i 5-10 min å garva åt dom. nästa avsnitt kolla jag på hela (e väldigt ovanligt att jag kollar på ett helt program kan jag lägga in). det jag nu undrar är det någon mer som jag? som hatar en själv för att man kollar på ett sådant billigt o okultiverat whit-trashprogram[sad]

Spana också in:

Jag har inte sett något avsnitt, men däremot läst om serien. Fy fan så typiskt, detta kommer bli ännu en sån serie där de flesta tittarna bara säger "jag kan inte låta bli att kolla för att det är så dåligt", NÄHÄ?! Vad fan, kan folk börja tänka för sig själva någon gång, helt otroligt. Och Kanal 5 når säkert tittarrekord pga. denna lättsinta serien helt utan innehåll. Typiskt.

Blir så förbannad på sån här lättsam underhållning 3-,4-,5- & 6an sänder, förstår inte hur folk kan titta på sånt.
lacostekrokodilen:

alltså, känns efteråt som: jaha, livet e kort o 30 min gick åt att skratta åt white-trash


menade mer att man tkr synd om människorna :S han som jobbade där och var alldeles ensam och typ "jag intalar mig att jag inte hittar ngn för att det inte passar med det här jobbet nu" samtidigt som han inte verkade ha några planer på att vidareutbilda sig eller göra ngt annat :S plus att han var levande bevis på att kristna inte lever livet fullt ut för att de tror att de får det bättre i himlen lol och likadant med den där tjocka kvinnans man som ville ut och resa och bara såg på sin fru när hon köpte en massa skräp för hans årslön. det är deprimerande!
lacostekrokodilen:

det jag nu undrar är det någon mer som jag? som hatar en själv för att man kollar på ett sådant billigt o okultiverat whit-trashprogram[sad]


Ja, såg på Färjan och Färjan2 när det sändes. Varje måndagkväll skuttade jag ner i tv-soffan och virade in mig i en filt, redo för Färjan-Håkan.
Egentligen var det extremfånigt.
lacostekrokodilen:

var lite synd, men kunde inte låta bli att garva åt kommentaren när kameramannen såg att han la upp 4! bitar kött o frågar: vad skaru ha till det där?
-öl


haha ja och när han sa att han egentligen inte skulle dricka öl och bara fortsatte dricka[love]

kallprat:

Fy. Tur att jag inte har femman.


kollar på web-tv [crazy]