Forumet - Ultima Thule samarbetar med vitmakt-distrubutör.

Ultima Thule samarbetar med vitmakt-distrubutör.

211 0 15
Det västeråsbaserade skivbolaget, tillika ideela föreningen Odin Productions trycker och säljer så kallad vikingarock-musik, som saluförs över internet. Ett samarbete med Ultima Thule är inlett. Vid sidan av detta säljer den 27 årige mannen som står bakom skivbolaget vitmakt-musik.
Föreningen registrerades år 2006, men släppte sin första produktion redan ett år tidigare. Den första produktionen som kom till pressarna var det skandalomsusade gävlebandet Heimdall som utpekats för att ha haft samröre med nazister. Under 2006 trycktes ett debutalbum med vikingarock-bandet Eldgrim och strax efter det skickades skivbolagets tredje produktion till pressarna.

Läs hela artikeln här:
http://www.arbetarklass.se/text_ultimathule_och_nazismen.html

Spana också in:

salem08:

Till skillnad från då finns mer tydliga bevis på att de samarbetar.
pinsamt för Thule som försöker svära sig fri varje gång och fastnar med handen i kakburken igen.


Jag antar att de inte precis har något val, ingen annan musikbransch vill ha något med dem att göra för då kommer PK-median och attackerar med full stryka!
så ultima thule har samma skitbolag som ett band som har utpekats för att ha haft samröre med nazister (dvs, trummisens grannes polare beställde lite militärkläder på internet på 5 år sen och han bjöd över honom på att grilla en gång ungefär..), jo då måste ju ultima thule vara värsta ss-soldaterna som går och heilar huvudet av spädbarn varje helg