Forumet - UM är en drog för ensamma

UM är en drog för ensamma

1286 1 23

Spana också in:

Bell: Att gemensamt borde alla UMare ha att vi känner oss ensamma på ett och annat sätt. Behöver inte betyda att en är fysiskt ensamt, men i något avseende tror jag vi alla känner oss ensamma?
det gäller alla människor, inte bara på ungdomar.se. skillnaden är att människor på internet oftast inte kräver någon känslomässig acklimatiseringsperiod innan de vågar visa det öppet.

jag blev medlem här för att jag kände mig ensam. va sjuk å studerade hemifrån. bodde ensam med 1 katt. behövde lite sällskap.

sen när jag blev frisk o började bygga upp livet igen försvann jag mer o mer härifrån. när jag träffade min nuvarande gubbe glömde jag helt bort um. fast sen åkte han till colombia. då blev jag ensam o så sökte jag mig hit igen.

dvs du har rätt.


Paseo: sen när jag blev frisk o började bygga upp livet igen försvann jag mer o mer härifrån. när jag träffade min nuvarande gubbe glömde jag helt bort um. fast sen åkte han till colombia. då blev jag ensam o så sökte jag mig hit igen.
Har typ samma upplevelse av UM. Blev medlem i sena tonåren när jag kände mig ensam. Blev sambo i början av 2012 och blev därför inaktiv i 1,5 år och nu när jag är singel igen så hamnade här igen..