Forumet - UM:are som du träffat

UM:are som du träffat

18900 2 68
Håller mig i skygömman, (skumt, googlade och bara två andra har använt ordet, en sandra och en Nathalie ifrån 2010 & 2011) är det ingen som använder detta ordet verkligen?
Jaja... jag håller mig iallafall i skygömman, bara en på UM som vet hur jag ser ut och vem jag är, bor, ålder, ser ut osv... och hon har inte varit aktiv sedan 2014, jag har lagt upp bilder men de har alltid varit många år gamla/inaktuella ^^
Jag har sett två umare på stan men aldrig hälsat då ena gick på bussen på andra sidan gatan och den andra stod i affären och skulle betala.
De hade dock inte vetat vem jag var ändå och osäkert på om jag skulle hälsa om de var tillgängligare ändå.
Vore alltid roligt att besöka UM-träff men vågade aldrig förr och känns konstigt nu när alla känner varandra redan och är rätt nära-(FB). På UM har det inte varit träff på länge, men ja, skulle nog inte gå såvida det inte hade varit nära till träffen vill säga och att jag "känner" en del sedan innan, då kanske.
Har iallafall aldrig träffat någon privat heller.
Känns rätt skönt att vara anonym men samtidigt har man ju inte kvar gamla kontakter heller vilket man kanske skulle haft om man träffades mer IRL också.
...Kom på att jag sett tre Umare.

Spana också in: