Forumet - UM-AWARDS DISKUSSIONSTRÅD

UM-AWARDS DISKUSSIONSTRÅD

7613 3 281

Hej alla pratglada UM-awardsnördar. Eftersom det varit mycket off topic-inlägg i UM-awardstrådarna skapar jag här en tråd för oss som gärna pladdrar vidare. 

Här kan vi diskutera nomineringar, röster och annat som är relaterat till UM-awards utan att störa vår kära admin Time. 

Sätt igång!

kan börja med att säga att jag:

1. inte begriper hur folk kan rösta på mig till "årets umare" pga tycker inte jag utmärkt mig särskilt mycket i år. 

2. tycker det är kul att niklasw tycker jag är mysigast på um i år

3. undrar vem som kommer sluta upp som årets attentionwhore och om hen kommer ta illa upp (känns som det är lite känsligt faktiskt)

Spana också in:

NiklasW: Vad är grejen med det då? Troll är väl någon som typ uppger sig vara någon men inte är det, en lurare? Förstår inte varför man röstar på mig i den kategorin? Kan det vara för att jag ska ta illa upp, "Nej jag vill inte vara någon som luras", hahah. Fattar inte.
Lugn. Hände mig också när jag reggade mig här för ett par år sedan. Går över med tiden, och du kommer bara uppfattas som dryg pga - du har åsikter i strid med vänsterhegemonin.


NiklasW:
Vad är grejen med det då? Troll är väl någon som typ uppger sig vara någon men inte är det, en lurare? Förstår inte varför man röstar på mig i den kategorin? Kan det vara för att jag ska ta illa upp, "Nej jag vill inte vara någon som luras", hahah. Fattar inte.
Fråga inte mig! Skulle inte ta det så seriöst. 
I ditt fall är det nog för att du har så starka åsikter som skrämmer folk och därför hoppas de att du inte är på riktigt, eller så är det för att retas.