Forumet - UM Awards 2015: Regler

UM Awards 2015: Regler

2326 2 64
um-awards-header_0.png

Året närmar sig sitt slut.. Tiden går snabbare än någonsin förut, snart är vi alla ett minne blott. Men häng inte läpp för det, årets upplaga av UM Awards är här för att reparera era brustna själar och ge livet nya hopp.

För nyanlända användare och andra som känner sig osäkra på vad UM Awards går ut på så postar jag några länkar till föregående års upplagor så att ni kan få ett hum om vad det hela handlar om!

http://ungdomar.se/forum/thread/um-awards-2011-nomineringstrad
http://ungdomar.se/forum/thread/um-awards-2012-nomineringstraden
http://ungdomar.se/forum/thread/kategorier-i-um-awards-tvanolletttre
http://ungdomar.se/forum/thread/kategorier-i-um-awards-tvanollettfyra
http://ungdomar.se/forum/thread/diskussionstrad-um-awards-tvanollettfyraI egenskap av missnöjda användare i föregående års upplaga/upplagor presenterar jag härmed ett nytt upplägg som låter vanliga medlemmar vara med och bestämma lite mer!

Innan vi föreslår nya kategorier och röstar om vilka av dessa som skall ingå i årets upplaga tänker jag mig att vi röstar om regler! Av uppenbara skäl kan inte vilka förslag som helst tillåtas, oberoende av antal röster eftersom de kanske kan komma att äventyra UMs värdegrund. Så någon glasklar direktdemokrati snackar vi uppenbarligen inte om. Därutöver är det ganska fritt dock! Och det finns en hel del att föreslå, senare rösta & besluta om!

I den här tråden vill jag att ni skriver en helsikes massa förslag på regler till årets upplaga som vi tillsammans nästa vecka kan rösta om!!!

Deadline för förslag är 10 November, det vill säga en vecka från idag.Ett par tydliga exempel på förslag som kan komma att beviljas:

Begränsad rösträtt för att förhindra fusk (avgörande medlemstid)
Antal röster per person


Ett par tydliga exempel på förslag som inte kommer att beviljas:

Begränsad rösträtt på grund av etnicitet
Avskaffandet av UM Awards
Årets värdar:

S3ON
terrormat


Lycka till!
Bra att ni styr upp detta! Vill se pics på er i fina galakläder när resultatet presenteras sen Rodnar

Hur länge ska man ha varit medlem för att få rösta? Bra att en tidsgräns sätts upp. Vore väl dock också bra att ha varit någorlunda aktiv med det kontot så att man inte kan damma av ett gammalt trollkonto från januari man skrivit tre inlägg med att rösta på sig själv med. 

Spana också in: