Forumet - UM Bokcirkel: The Great Gatsby

UM Bokcirkel: The Great Gatsby

331 0 14
Frihet under ansvar, plåtis. [no-no]

Förövrigt är ni latmaskar som inte har kommit i gång än. [sad]

Men jag får väl styra upp något, annars lär väl hela grejen fallera och isas.

Att ni införskaffar boken, är en bra början. Ni som redan gjort det, får en guldstjärna. Ni som inte gjort det, ber jag er göra snarast.

Tidsgräns: En månad, alltså 4-5 veckor. Kolla upp hur många sidor det är i boken, sedan delar ni det på antal veckor (se ovan) ni har på er att läsa den. Där har ni då hur mycket ni nödgar läsa per vecka, och även hur mycket ni bör ha läst för att hänga med i diskussionen. Men det är mest för er egen skull. Hänger ni inte med i diskussionen är det svårt att föra en intressant meningsutbyte och rätt knepigt att själv komma med en aktuell input.


Jag kan återkomma med en mer detaljrik och kollektiv planering, för dom som känner att de behöver en spark där bak. Men då ber jag vänligast att denna följs.

Om inte annat för bokcirkelns överlevnad.

Spana också in:

lazertits:

Beställde den samma dag som det blev bestämt att det var första boken att läsa.
Den kommer idag eller imorgon.


Kul att du tog tag i det iaf! [y]

Okej, har överseende med beställningar!


--------------------

Ni andra kan väl säga till när era böcker levererats? Så att vi kan dra igång så fort som möjligt. Då kan jag även göra en planering utifrån rätt datum, i fall det önskas.
Haha. Det här gick urdåligt. :D Du har rätt Lazarus.

Dåligt av mig att inte påminna folk dock. [blush] Skall erkänna att jag själv glömde bort saken tyvärr. På tal om det, lär det nog innebära att jag måste lämna tillbaka en radikalt försenad biblioteksbok, som jag inte vet var den är. Inte särskilt bra, kanske. Får be biblioteket om ursäkt, och betala ev. böter. Tror det skulle vara min första kriminella handling. Att inte lämna tillbaka biblioteksboken i tid. Känns ovärt. [sad]