Forumet - UM en riktig jäklar tårtcentral

UM en riktig jäklar tårtcentral

1212 0 13

Vid närmere eftertanke: jag är så faschinerad över vad mycket vackra, gulliga och sexiga tjejer som frekventerar här på UM, och inte minst hur färgstarka karraktärer alla har. Alla är sådana original. Tror ni att UM är ett repressentativt urval av befolkningen, eller ackumuleras särskilt färgstarka karrakärer här. Är det bara för att man får tid att lära känna dem som de känns så iögonfallande och exotiska? Tycker tjejerna (och killar som är intresserade av killar) att det är bra utbud på killar här. Jag menar inte att det skulle vara någon slags datingsida, utan just för att konversera med.

pga de e som att typ bo me varje umare o dom sitter bredvid en o typ aldrig slutar snacka elr nått o man typ gilalr de först ifall man är ensam sen kanske man irriterar sig asmycket på vissa men när dom försvinner de e då man fattar va mysiga dom e kanske? :$

typ som syskon

så ah dom e som vilka människor som helst Rodnar

Mynona kommentar: Könet spelar väl enbart roll när det gäller sex, inte när det gäller konversationell kompetens? Grovt avrundat. Det är en princip. Känner mig personligt nöjd och tillfredställd i vilket fall.


Tycker du verkligen det. Jag tycker det är lite extra kul att intervjuva puddingarna här om ditt och datt. Ibland tycker de att jag är lite för frågsam dock.

Spana också in: