Forumet - UM: Julkort 2015

UM: Julkort 2015

3060 1 43
Kära umare,

Nu är det dags i år igen! Var med och sprid lite julstämning genom att skicka ett julkort till en annan umare. Om du gillar att pyssla är det här ett ypperligt tillfälle. Eller om du bara vill köpa ett färdigt kort och skriva något fint. Hur du än gör så är det någon som kommer bli glad och känna julig julstämning av ditt julkort och du kommer bli glad och känna julig julstämning av någon annans. Det är fint.

Beautiful-Christmas-Wallpapers-5.jpg

Det går till på följande vis för att få processen så enkel som möjligt:

  1. Anmäl dig genom att skriva här! Skicka sedan din adress till mig i PM
  2. Invänta deadline
  3. Jag slumpar ut en adress till dig
  4. Skicka kortet innan julafton (se datum nedan för att det ska hinna fram)
  5. Posta en bild i tråden när du fått något av en annan UM:are
Deadline för anmälan: 6/12 kl 23:59!

Märk väl att sista dag att skicka vykort med julfrimärke är 16 december om man vill att korten ska komma fram i tid till julafton. Med vanligt frimärke är sista datum den 22 december. Portotabell finns här:
http://www.postnord.se/sv/privat/skicka/priser-och-porto/portotabeller/Sidor/portotabell-for-brev-inrikes.aspx

Om ni inte gärna vill gå ut i kylan för att köpa kort och frimärke så kan ni skapa ett fysiskt vykort frankerat och klart med Postens smidiga online-tjänst Riktiga Vykort, som även finns som app:
http://www.postnord.se/sv/privat/skicka/inrikes/standard/riktiga-vykort/Sidor/riktiga-vykort.aspx?utm_source=webb&utm_medium=banner&utm_term=&utm_content=jul-cs-riktiga-vykort-text&utm_campaign=jul
Senast ändrad 27 Nov 2015, 12:30 av Lounge

Spana också in:


S3ON: Hela grejen med julkort är väl att de är lite personliga osv? Tänk om en  måste skicka till någon en verkligen INTE vill skicka en julhälsning till. Rodnar

+ Fatta vad kasst samvete en får om någon som avskyr en tvingas skicka sitt julkort till en. :(( 
de måste ju inte vara det :) om man avskyr någon får man väl tänka på att man gör det till någon man tycker om.. HEHE. det kanske är tid för försoning genom julkortet??