Forumet - UM-MIDDAG HOS STRINGIS PÅ LÖRDAG 29/01

UM-MIDDAG HOS STRINGIS PÅ LÖRDAG 29/01

1213 0 218
Tänkte testa detta med alkoholfri um-träff, i form av UM-middag med sällskapsspel och dylikt.

Mitt förslag:
Hos mig, på lördag, möter upp er i stan/vid busshållplatsen baserat på egyptologens och ensamvargens villighet att agera guider.
Vi går hem till mig mig, spelar sällskapsspel (håller på att göra en UM-version av galenpanna bl.a.) och lagar och äter falafelrullar.

Jag fixar falafel, bröd, grönsaker, sås osv till alla.

Ni tar med er snacks och dricka så det även räcker till mig, samt att de som ej äter falafel tar med sig färs/kebab/bajs/vad de nu vill stoppa i sin rulle.

Sen spelar vi mer sällskapsspel, röker vattenpipa, snackar skit och så vidare. Har följande hemma:
UM-Galenpanna
Yatzy
Kortlek
Sanning eller konsekvens, elaka versionen (som dock är sjukt mesig, fattar inte vad de tänkte med. Tyvärr verkar målgruppen vara cirka 13 år)

Och ingenting mer, så ta gärna med er något roligt.
Har en TV, så om någon bemödar sig ta med ett TV-spel av äldre modell uppskattas det!

Har inte plats för riktigt hur många som helst eftersom inte alkohol kommer vara inblandat, vill därmed ge mig själv ensamrätt att säga stopp när huset är fullt.

Kommer
Stringburka
Egyptologen
Nuuuskajagförsökakommapåhurmanstavarhennesnamn

Kommer inte

EDIT:
Notera att jag bor utanför stan. Det är därav lämpligt om man övernattar, vilket är helt okej (jag bjuder på frukost dagen efter, i den mån mat finns hemma vilket det brukar!). Jag har tre extra madrasser, utöver min egen säng, mer än det och ni får knöka eller ta sovsäck.
Det går bussar rätt sent, men är en bit promenad och inte så roligt att gå själv på kvällen.

ÄNDRAT 2011-01-25 21:36


ÄNDRAT 2011-01-25 21:44
EDIT 2:
ÄNDRADE MATPLANER
Att fixa falafel till fler än 3 pers tar en evinnerlig tid, insåg jag, då den fritös jag tänkte baxa från mor och far inte är alltför stor.

Istället är planen nu HEMLAGAD PIZZA, om folk går med på det. Har (dumpstrad) ost och tomatsås, samt champinjoner, oliver, ananas, sparris, dumpstrad ansjovis och korv (salami, prinskorv, falukorv). Tänkte även köpa sojafärs. Om ni önskar något särskilt så säg till, om det är animalier så köp själva.
Renesmee:

Får randoms komma?


Beror på hur random. När jag skulle ha um-fest var det någon som reggade sig, frågade om han fick komma, och sen försvann. Inte så random.
Känner jag igen nicket lär denne få komma, sålänge denne inte verkar efterbliven.

Du är inte för random för att komma.

Spana också in: