Forumet - um, snyggaste communityn?

um, snyggaste communityn?

1744 0 191
jag tänker på alla de communitys jag varit medlem på, och jag tänker på alla fula medlemmar här på um, och kommer på att det, rent statistiskt, gör väldigt liten skillnad ändå. kolla på helgon, bara tjocka gother och andra tards. det är väl det community som jag har bäst insyn i, men det jag kan minnas av alla andra är exakt samma sak. fula människor var man än vänder sig. samt dålig smak.

nåväl, är det någon som är av samma åsikt? eller har ett bättre exempel? jag menar, det finns löjligt snygga personer på det här forumet, och det finns skapligt många som är snygga, och skapligt många som ser helt okej ut. bland de som är snygga och över så är väl honorna överrepresenterade, men även folk av manligt kön är jämförelsevis skapligt snygga, faktiskt. om än i en minoritet, så i en mycket större sådan än på, säg, helgon. detta är något ovanligt på internet.

vad beror detta på? är um ett nazityskt projekt för att avla fram en arisk superras? jag har mina misstankar.

Image

(obligatorisk bild på goebbels)

Spana också in:

BLODÅDRA:

Är det de snyggaste människorna du är ute efter?


nej, jag tror det är bästa snittet som räknas i det här fallet. de vars utseende inte kan bekräftas räknas inte. isåfall så tror jag att um vinner rätt så överlägset.

Nintendo:

Vilka då? [mad]
Kan bara komma på....mörknäs, han är snygg han [blush]


har du sett ksenia, eller? [no-no]