Forumet - Um-träffarna.

Um-träffarna.

687 0 86
Igår hade jag ett väldigt jobbigt samtal med min vän Micke som inte alls tyckte att träffar för ett community var bra alls, han sa att det tog bort poängen med det hela och att tvinga människor att gå på en träff skulle förstöra för dem.

Jag försökte försvara med att säga att det var frivilligt men han fortsatta tala om att de som inte går på träffarna känner sig stämplade, "ni som inte kom" <--- Själv har jag dissat nästan alla umträffar och känner mig inte stämplad, någon annan som gör det?

Att verklighetens mesar på ett forum som ungdomar.se kunde få hög status, bli forumets kungar och faktiskt få känna sig populära - att gå på en träff skulle kunna riva ned bilden de byggt upp?

Han hade en poäng men han såg det så svart-vitt så jag fick panik på det så jag översätter det till lite mer färgat.

Så min fråga lyder, vad anser ni om träffar på ett community och känner ni er tvugna att delta? Jag vill höra åsikter från forumet för han är faktiskt en person som tittar in i buren, han vet ju faktiskt inte hur det är innuti buren.
Nej, det är verkligen bara en kul grej. Åtminstone för vårt forum. Just UM är väl till stor del en sajt där man utvidgar sin bekantskapskrets och hittar nytt folk att bli mer än bara nätvänner med. Typ man träffas på festivaler och liknande. Ser verkligen inga problem med en forumträff för den här sidan. Andra sidor... kanske.

Ses man som en kung på ett forum och inte kan leva upp till det så är det ju bara dess eget problem, att han utgivit sig för något han verkligen inte är.
Budolicious:

Förlåt, jag har inte ens varit nära att somna än[sad]


Msna med mig, jag kan inte sova heller. :/

Budolicious:

Just UM är väl till stor del en sajt där man utvidgar sin bekantskapskrets och hittar nytt folk att bli mer än bara nätvänner med.


Det var mitt argument med! :(

Spana också in:

Om det gäller ett mindre forum där alla medlemmar har ett gemensamt intresse har han väl en viss poäng men här på UM finns det ju hur mycket folk och hur många olika grupperingar som helst. Tror inte att någon känner sig stämplad för att de inte kommer iaf. [rolleyes]

Fast era UM-träffar verkar fail ändå, fast av andra anledningar.
z i n:

Tror inte att någon känner sig stämplad för att de inte kommer iaf. [rolleyes]


Det var mitt argument också att jag aldrig uppfattat någon känna sig stämplad för att de har struntat i träffarna.

Hans argument där var "men det vet du inte".

Alltså han var väldigt orealistiskt mörk i sina teorier och såg enbart den mörka sidan av allt, och som utomstående borde man absolut se båda sidorna av myntet.
Violine:

Så min fråga lyder, vad anser ni om träffar på ett community och känner ni er tvugna att delta


Jag har aldrig gått på nån um-träff, och kommer aldrig att göra. Jag själv klarar mig så bra utan.
Men vafan låt folk träffas om de vill, folk lär ju känna varann på forumen så varför inte lära känna folk irl också.

Jag tycker mer det låter som han är orolig över någonting, att han skulle argumentera så starkt emot en sån liten grej känns konstigt.
postis_per:

UM-träff är bara kul ju[zzz] dåligt bara att de alltid är i antingen sthlm eller gbg, och det ligger långt bort[n]


Det finns väl skåne-träffar har jag fått för mig och bor man någon annanstans så får man väl ta och fixa det själv, take matters in your own hands! :D <3