Forumet - UM-träffen imorgon 25/7, the last thread

UM-träffen imorgon 25/7, the last thread

1385 0 54
Som senast möte vid ringen på centralen för ALLA som vill ha sällskap, mest riktat till ickestockholmare förstås eftersom ni inte vet vad tunnelbana är.

Tiden blir denna gång 14.00 och vi åker 15.00, helt enkelt för att nästan alla dök upp strax innan 15.00.
Se till att ha någon att ringa/smsa ifall ni kommer senare eller innan och kanske redan då vill få någon guidning för packning eller vad annat kan tänkas.

Blir väl jag och Fejlarn som dyker upp där först igen, denna gången kanske med en UM skylt, vi får se (Vi hade faktiskt en UM ballong senast men den försvann)

Vi kommer åka till Hässelby Strand, det kommer enligt SMHI vara 22 grader och sol imorgon på dagen och ca 17 på kvällen, så då flyr vi city och slår oss ner på ett trevligt grönområde med badplats om någon föredrar det.

Och igen, se till att ha minst en persons nummer så ni inte hamnar vilse, särskilt om, ni är en så kallad utböling.

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=262509&page=28
Där har ni lista på vilka som "förväntas" komma om ni scrollar upp lite... kommer förmodligen vara en del som inte kommer av dom och en del som inte står med som dyker upp.

Spana också in:

Link:

Så nu är det garanterat bestämt att det är vid Hässelby strand?
Isåfall åker jag dit direkt, för jag ska göra lite saker imorgon innan träffen så jag skulle vinna en del tid på det.


Ja, Mörknäs har inte sagt något och jag förstår att folk vill veta även om man kommer till centralen så känns det bättre om det inte är massa tveksamheter.
vadå inte sagt något, kom precis hem ju! Hittade en avskild strand (ej badvänlig av bojar att döma) som var rätt folktom vid 20:00 en fredag, iallafall, och i lagon storlek för iallafall 20 pers. Dock av uppenbara skäl sandig och jävlig. Annars kan vi leva med hässelby strand också. Känns dock off.