Forumet - Umare som avlidit av droger?

Umare som avlidit av droger?

2733 0 41

Spana också in:

Mawns:

Har en vän som dog av bromo-dragonfly dock. Riktigt pissigt.


Hemskt när vänner dör. Bromo är dessutom en jävligt farlig drog, kommer aldrig testa den även om ja fick pengar för det...

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


isola:

[wink]


Ska vi gifta oss, tjejer får ju gifta sig nu förtiden [love] haha[y]
thcl:

Hemskt när vänner dör. Bromo är dessutom en jävligt farlig drog, kommer aldrig testa den även om ja fick pengar för det...


Han var mer en avlägsen vän, eller ja, jag var bra kompis med hans syster när vi var små. Men han var jättekänd och älskad av nästan alla som mötte honom, det är extra synd när såna personer dör så unga.

Bromo är en jättedålig drog, haha. Det är bara ren tur att jag och några av mina nära vänner inte är döda nu.
thcl:

Att ett så farligt preparat kan ge noll bieffekter är bara ännu värre, genom att då tar folk det säkert oftare. Har varken du eller någon av de levande vännerna som gick på bromo aldrig varit nära på att ramla ner i djupet?


Inte oftare än andra personer som tagit psykedeliska droger som svamp eller lsd. Det är klart att vi alla står på kanten, men bromo har aldrig försökt knuffa mig.

Men fysiskt sett? Nej, inga bieffekter.
thcl:

Inte psykiska bieffekter heller? förutom om man vart med om en snetripp och har lite men efter den.


Nej, nej. Inget som jag inte led av innan. Jag har sömnsvårigheter och humörskiftningar, men det har jag alltid haft. Snarare så har bromo hjälpt mig, jag skulle verkligen inte vara den jag är idag om det inte vore för den drogen.