Forumet - UMNotifikation appen (Android)

UMNotifikation appen (Android)

14073 3 53
Hejhopp!

Tidigare i sommar tog jag kontakt med André och ville skapa en app vars syfte var att plinga till när man fick en notifikation på UM. Denna app är nu uppe i Google Play. [Länk]

Du kan få notifikationer vid PM, citeringar och uppdatering av trådar du följer. Du kan välja hur du vill bli aviserad och hur ofta applikationen ska hämta notifikationer sålänge som det är mer än var 15de sekund.

Det är inget super avancerat och jag tänkte inte bygga vidare på den mycket mer. Om det uppstår problem som flera vill se lösta kanske jag löser dem men annars tycker jag den fungerar bra.

Den kräver givetvis att ni loggar in i appen vilket kan vara oroande för vissa. Jag har skrivit på avtal med Ungdomar.se där jag intygat att jag inte kommer missbruka någon användarinformation som appen får tillgång till. Era inloggningsuppgifter och notifikationer är era och jag kan inte komma åt dem. 

Jag får inte heller tillgång till några personuppgifter genom telefonen utan allt är enligt ungdomar.se's regler om personuppgifter.
http://ungdomar.se/regler


Tack till Davvelito, Zymba och en del andra som skickar PM, citerat mig och uppdaterad trådar on demand de senaste veckorna samt Fingerprints och Edinburgh som testat appen som moderatorer. Edinburgh har även kodgranskat och pekat på några buggar.

Återigen:
Länk till appen
Hoppas det fungerar fint för er och om ni har några frågor så får ni ställa dem här.

Blåbärt: Den kräver givetvis att ni loggar in i appen vilket kan vara oroande för vissa. Jag har skrivit på avtal med Ungdomar.se där jag intygat att jag inte kommer missbruka någon användarinformation som appen får tillgång till. Era inloggningsuppgifter och notifikationer är era och jag kan inte komma åt dem.
Och om någon nu tänker "men kan man verkligen lita på den där Blåbärt, han har ju rosa hår och ojämn mustasch, och vad är Blåbärt egentligen för konstigt namn?!?!?!?! Förvirrad" så kan jag intyga att ovanstående stämmer!

Spana också in: