Forumet - ums blodbad

ums blodbad

2126 0 157
är grymt besviken på dom nya moderatorerna, mini-nellnellnells allihopa. fyfan, folk blir varnade och låsta? till höger och vänster.

i protest tänker jag lägga alla trådar jag skapar i kategorin graviditet, föräldrarskap och adoption. [no-no]

gillar du dom nya moderatorerna?

Spana också in:

massgrav:

Har det någonsin hänt att folk har blivit hundra procent nöjda de gånger vi sett nya mods tillträda? Förra gången var ju fan värre med jesusgubbar och annat trams iaf


Nä, men personligen tycker jag att många bättre mods valdes i samma veva som Stringburka valdes än de som valdes nu. Och Lindblom tycker jag också är väldigt bra.

Nästan alla som valdes nu är ju de jobbigaste jävlarna på hela forumet.
värdeuppgift:

mini-nellnellnells allihopa. fyfan, folk blir varnade och låsta? till höger och vänster.


Har bara gett en varning, låst några trådar och raderat någon, mycket varnande till höger och vänster där ja [rolleyes]massgrav:

jesusgubbar


jag är en av dem ;) dock inte lika hård som den snubben var :P
massgrav:

Har det någonsin hänt att folk har blivit hundra procent nöjda de gånger vi sett nya mods tillträda?


så det legitimerar att man tar usla val av moderatorer nu?
helt ärligt är det skitkrav för att bli moderator. lixom, varit medlem i ett halvår? kraven borde höjjas rejält, sedan så är ju många moderatorer typ: ehh, gillar inte dig, LÅST
God Konsument:

Nä, men personligen tycker jag att många bättre mods valdes i samma veva som Stringburka valdes än de som valdes nu.


Det var ju tusen år sedan, men yao, de flesta mods som finns nu är ju riktigt bra. Kan hålla med dig om att vissa mods, tillsatta eller avsatta har bettet eller beteer sig lite udda.
LightInDarkness:

Har bara gett en varning


handlar inte om hur många utan för vad man varnar.

Capture:

Antagligen på grund av det nya varningssystemet. Issen skrev ju att det från och med nu kommer att bli enklare att få varningar, men att de inte behöver vara lika allvarliga.


jo, men sen när blir off topic = spammande?
värdeuppgift:

sedan så är ju många moderatorer typ: ehh, gillar inte dig, LÅST


Jag kan bara svara för min del, men jag åtminstonde inte varnat någon utan att det varit berättigat. Jag håller ju mest till i bodymod-delen så, har egentligen inte så mycket att säga till utanför det..

Hur höga borde kraven vara då?

värdeuppgift:

jo, men sen när blir off topic = spammande?


Ja, om du går OT i Plus-forum så rensas ditt inlägg och i värsta fall så åker man på en varning. Är ju helt enkelt det nya försöket att höja kvalitén på forumet ett snäpp [smile]
massgrav:

Det var ju tusen år sedan, men yao, de flesta mods som finns nu är ju riktigt bra. Kan hålla med dig om att vissa mods, tillsatta eller avsatta har bettet eller beteer sig lite udda.


Håller jag inte med om. Åtta, Stringburka och Lindblom är typ de enda bra jag kan komma på. Dig har jag inte märkt av ännu så jag har ingen uppfattning om dig. Men tobias, Aristoteles, nellnell, osv. tycker jag är riktigt dåliga. Rauija var fan bättre än nellnell.