Forumet - Umträff i Tanto sthlm Lördag 21 Juli (tråden som gäller)

Umträff i Tanto sthlm Lördag 21 Juli (tråden som gäller)

1776 2 391
Nu kör vi tredje gången gillt =) har blivit lite snurrigt med datum och plats för träffen (skyller på kabbe), så för att undvika missförstånd är här datumet och platsen som gÄlLeR. Ska anmäla de tidigare trådarna så de försvinner och inte skapar förvirring.

Här är listan på de som kommer:

Lounge
Kablash
Angelize
Tim
Blåbärt(Kanske)
galenskap(höna) troligtviz
Outro
Fingerprints
SLCD (möjligtvis, kanske)
ohjens
framtidskon
Homunculi
mjölkmannen

Spana också in:

Lounge:

äre jobbet som skulle gå i vägen eller?


Nja på sätt och vis. Vet inte riktigt hur många dagar jag ska jobba i veckan som kommer. Troligtvis slutar jag fredagmorgon men vet inte än så kanske blir mer. [sad]

Har dessutom tid att tatuera mig på lördagförmiddagen men den tror jag jag ska skita i för är inte säker än så det kanske är bäst o skjuta på den. Annars blir det lite tight!
El Guaje:

Nja på sätt och vis. Vet inte riktigt hur många dagar jag ska jobba i veckan som kommer. Troligtvis slutar jag fredagmorgon men vet inte än så kanske blir mer. Har dessutom tid att tatuera mig på lördagförmiddagen men den tror jag jag ska skita i för är inte säker än så det kanske är bäst o skjuta på den. Annars blir det lite tight!


håller tumzen

vad har du tänkt att tatuera?

blev också sugen på tattoos efter de vackra fejktatueringarna på pip
Lounge:

vad har du tänkt att tatuera?


Du tycker säkert det är jättefånigt. [blush] Men nåt med turtles på armen. [blush] De har skissat på lite alternativ men kan inte bestämma mig så skjuter nog upp det. Kan visa bild sen kanske men nu måste jag duschaa.Lounge:

blev också sugen på tattoos efter de vackra fejktatueringarna på pip


Haha ja det var fint! Så gört. Det brukar bli vackert!
El Guaje:

Du tycker säkert det är jättefånigt. [blush] Men nåt med turtles på armen. [blush] De har skissat på lite alternativ men kan inte bestämma mig så skjuter nog upp det. Kan visa bild sen kanske men nu måste jag duschaa.


kan säkert bli koolEl Guaje:

Haha ja det var fint! Så gört. Det brukar bli vackert!


PIP-texten på min bröstkorg är ju kvar efter jag satt i solen :-P tatueringen är borta haha