Forumet - Underbara kompisar!

Underbara kompisar!

365 1 8
Känner ni igen känslan när livet är så härligt eftersom man har så underbara vänner. När allt känns så lätt bara för att man vet att de alltid finns där.
Jag känner den känslan just nu. Jag verkligen älskar mina kompisar!!!
Vi är ett gäng på ungefär 5 stycken och jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dem. Jag ler alltid när jag tittar på någon bild med dem eftersom det väcker så härliga minen. Och jag kan gå omkring med ett leende på läppar långt efter att jag varit med nån av dem.

Men saken är den att jag skulle vilja få dom att förstå hur mycket dom betyder. Vad kan man göra för att visa dom att jag älskar dem? Vad kan jag göra för dem? Några ideer?? Något man kan hitta på??
bara se på dem med kärleksfulla ögon, uppmuntra dom, le, ge dom något fint, säg att de gör dig så glad, att de är fina människor, att du är stolt över att du har så underbara vänner, säg bara att du älskar dem? :◊
ordna en fest kanske? eller ta med dem ut på något? eller öhm
kanske skriv en dikt, tänk på vad du själv skulle tycka om
Gud vilken fin tråd, vänner är toppen. Tycker som oatsreuvaue att du kan säga till dem att de är bra människor. Var engagerad i dem så kommer ju de fortsätta vara det i dig. Ett tips på födelsedagspresent är att du spelar in en film där alla i erat kompisgäng (och kanske dens syskon samt partner) berättar ett fint minne med personen.

Spana också in: