Forumet - Underhållning på resan?

Underhållning på resan?

5460 0 18

Spana också in:

Eller nej det behöver du inte alls kom jag på. 

Det vanligaste sättet att ladda ner via fildelning är bittorrent. Det används både till laglig och olaglig fildelning, jag kommer anta att du kommer ägna dig och laglig sådan. 

Först måste du ha en bittorrent-klient. Jag brukar använda mig av u-torrent som finns att hitta på http://www.utorrent.com/

När du installerat detta program (installera ej toolbars och sådant mög) är du redo att ladda hem torrentfiler. Jag brukar använda mig av  http://www.thepiratebay.se som har både lagliga och olagliga torrenter, om du vill vara laglig så se då till att filen inte är upphovsrättsskyddad.

Väl på den sidan kan man söka efter filer. Det står hur många distributörer/seeders och reciprokatörer/leeches filen har. Om en fil har väldigt många distributörer i förhållande till reciprokatörer kommer filen gå fortare att ladda hem.

När filen nått 100% i utorrent är den nedladdad, då kan du högerklicka på den och välja "öppna mapp" så ligger den där. Under tiden den ligger kvar där kommer du ladda upp filen till andra, det kan vara snällt eftersom fildelning bygger på att alla delar med sig till varandra.


André Vifot Haas:  be dem berätta hela sina livshistorier
Hela deras historier kommer avbrytas med ''RUNE NU KÖR DU FÖR FORT'' ''Kerstin, jag kör 5km för sakta.'' ''Rune titta! Snart måste du tanka'' ''Nej kertin, jag har lagom bensin för att ta mig dit''

Sen kommer dom börja om, så de enda man på resan kommer höra är hur tufft de är att en av dom föddes samma dag som de första skotten avfyrades under andra världskriget.
Järn:

Om du vill veta om nedladdning får du nog skicka pm

jag gör de :)

MissJanuary: Hela deras historier kommer avbrytas med ''RUNE NU KÖR DU FÖR FORT'' ''Kerstin, jag kör 5km för sakta.'' ''Rune titta! Snart måste du tanka'' ''Nej kertin, jag har lagom bensin för att ta mig dit''

Sen kommer dom börja om, så de enda man på resan kommer höra är hur tufft de är att en av dom föddes samma dag som de första skotten avfyrades under andra världskriget.
:D