Forumet - Underhudsfett

Underhudsfett

831 0 28

Spana också in:

uhuuuuuu:

det är väll endå skillnad på underhudsfett
och fett? sluta äta onyttiga saker kanske vore smart?


Underhudsfettet är din vanliga fettdepå, äter du några bullar extra en dag så läggs det just under huden.

Dock så har du rätt i att det finns andra ställen med fett, s.k viceralt(hoppas jag stavade rätt[blush]) fett är det fett som sitter inne i kroppen, runt organ. Att lägga på sig fett här är ingenting man gör över en kväll.

Är inte någon expert på ämnet men mängden viceralt fett handlar en del om osunt leverne, motion motverkar t.ex. viceralt fett. Viceralt fett är alltså ingenting man strävar efter.

Underhudsfettet är det som säger hur fet du är och alltså faktiskt det enda intressanta att kolla på vid viktnedgång.

Att känna till det vicerala kanske kan vara bra, men det är ingenting man "bränner bort" genom att äta lite mindre en vecka.

OnT: Ät mindre energi (kalorier) än du förbrukar alt förbruka mer genom motion.

Att skippa sötsaker osv kommer hjälpa dig att äta mindre kalorier p.g.a minskad hunger. Det är även ett bra tillfälle att börja bli lite hälsosam, lära sig om kost och hälsa osv [smile]

Rent teoretiskt kan du tappa vikt på en godisdiet. Ohälsosamt, svårt som fan och allmänt jobbigt men fett förbränns alltid bort när kroppen inte får i sig nog med energi från mat.

Och NEJ du måste bränna fett från hela kroppen för att bli av med fett från magen, oavsett vad du äter eller hur du tränar.
Rapid:

Rent teoretiskt kan du tappa vikt på en godisdiet.


Om jag bara äter godis som ger mig energikickar och jag motionerar på dom energikickarna å inte äter nån vanlig mat, går jag ner i vikt då?[cute]

Isåfall ska jag skrubba upp det i mina vänners ansikten, dom tyckte jag var helskum som levde på några godisar/dag och minilite lunch och tappade typ 10 kg under ett skolår [cute]
loffapoffa:

Blir du inte klen då?


Äter rätt bra nu, men jag byggde väl muskler ändå, kanske inte ser ut som en bodybuilder, vill ha lite mera styrka men då långa muskler å så bättre kondis..

Roid Rage:

Så du kan gå ner om du bara äter godis, men det är ohälsosamt.


I know, men min kropp mådde bra ändå på nått udda vänster [cute]
Rapid:

Dock så har du rätt i att det finns andra ställen med fett, s.k viceralt(hoppas jag stavade rätt) fett är det fett som sitter inne i kroppen, runt organ. Att lägga på sig fett här är ingenting man gör över en kväll.


Det är så pass sent att jag inte orkar läsa alla kommande inlägg efter denna, men jag tror du syftar på Transfetter? för det lägger sig direkt runt organen och det går inte att få bort