Forumet - undertexter i vlc

undertexter i vlc

1512 0 18
eftersom ingen verkar vela svara på denna tråd på undertexter.se så lägger jag väl upp problemet här, eftersom jag vet att människor har tid att svara! :)

jag laddade hem en sub, det funkade galant. men helt plötsligt bara så där så blev det typ värsta grekiskan i anteckningar rutan, och texten fungerade inte längre. jag har inte ändrat filändelsen eller något, har haft .sub eller .srt hela tiden och det har funkat men helt plötsligt så gör det inte det?

provade både med nya texter och med samma text som tidigare funkat , men det kom ingen text på vilken jag än tog. när man öppnar texten i vlc så kommer det ingen text, istället kommer det upp en ruta där vlc inte känner igen formatet.

vad kan jag göra för att texterna ska fungera igen? tacksam för hjälp!

Spana också in:

Kviq:


Då är det dags att lära dig, du är 15. [tard]


a fast om du gått i skolan så har du nog märkt att alla inte är lika duktiga på allting, utan en del har lätt för matte och svårt för engelska tex. kan slå vad om att du inte är världsbäst i alla ämnen du heller.

alla är olika, så är det bara. hur man än vrider och vänder på det så kommer det aldrig att ändras. [wink]
stoerttard:

kan slå vad om att du inte är världsbäst i alla ämnen du heller.


Är jag visst. [cool]

stoerttard:

alla är olika, så är det bara. hur man än vrider och vänder på det så kommer det aldrig att ändras. [wink]


Nej, men du lär inte klara dig så långt här i livet om du inte kan förstå engelskan när den talas. Så detta var av ren välvilja, filmer är överlag inte svåra att förstå. Vilken serie är det som vi talar om?
Kviq:

du lär inte klara dig så långt här i livet om du inte kan förstå engelskan när den talas.förstår faktiskt inte varför du skriver här om du inte kommer med något bättre förslag än att jag ska lära mig engelska för att jag är 15 år och då får man inte kräva svensk text på en film/serie. sen förstår jag inte varför du undrar vilken serie det är jag pratar om eftersom att serien inte är problemet. problemet är att suben inte fungerar och det gäller inte en specifik serie, utan flera filmer/serier.
förresten är det väl mitt problem och inte ditt om jag inte kommer klara mig långt i livet om jag är dålig på engelska? eftersom det nu är uppenbart att du inte vill hjälpa mig utan istället trakassera mig för hur dålig jag är på engelska är tycker jag att du inte behöver bry dig.
stoerttard:

förstår faktiskt inte varför du skriver här om du inte kommer med något bättre förslag än att jag ska lära mig engelska


Hade två, pallade ju dessutom inte upprepa vad andra sagt. [confused]

stoerttard:

sen förstår jag inte varför du undrar vilken serie det är jag pratar om eftersom att serien inte är problemet.


Tänkte mer ifall dialekten eller så var konstig i serien.

Varför fett irriterad helt plötsligt? [tard] Det är inte direkt rocket science med engelska.


Kviq:

kolla på filmer med färdiginlagd text så slipper du klydda.

Kviq:

Varför fett irriterad helt plötsligt?


eftersom jag anser att om jag är trevlig mot dig, så ska du vara trevlig tillbaks. du skrev att jag ska skippa engelsk text, och då skrev jag på ett TREVLIGT sätt att jag inte är så bra på engelska. trodde då att du skulle svara något trevligt tillbaks, men eftersom du inte gjorde det så tyckte inte jag att jag skulle krydda med en massa smileysar.

DÄRFÖR blev jag irriterad.
stoerttard:

men eftersom du inte gjorde det så tyckte inte jag att jag skulle krydda med en massa smileysar.


Jag var inte otrevlig. Jag påpekade bara att man inte klarar sig långt utan engelska vilket är en sanning.

Ska sluta säga sanna saker till dig.

Om du ber till Gud kommer din dator att göra allt du ber den om. [smile][smile]
Kviq:

Jag var inte otrevlig. Jag påpekade bara att man inte klarar sig långt utan engelska vilket är en sanning.


haha alltså om du läser detta en gång till, så märker du nog vad jag menar. eller ska jag förklara för dig..? den där meningen som du skrev betydde att otrevlig och sanning inte kan förknippas, på det du skrev menade du att alla sanningar är sanningar, och inte kan vara otrevliga för det. men det är väl klart att det kan? om jag säger att Afghanistan har krig, som är en sanning, betyder inte det att det är trevligt, utan är OTREVLIGT.Kviq:

Sedan när gick livet ut på att vara trevligt?


bra syn på livet du har! men då vet jag i alla fall varför du var otrevlig! eftersom du anser att livet är skit och bara är hemskt och det verkligen inte kan vara trevligt så förstår jag att du var otrevlig. "vi ska ju ändå dö, varför vara trevlig" är väl en typisk mening som du tänker på varje gång du råkar säga något snällt till någon.
stoerttard:

Moraltext


Du har nog missat att jag sa jag, inte det. Fet skillnad. Jag var ej otrevlig, men sanningen kanske är otrevlig. Det är du som skrattar åt mig, ej tvärt om. Just sayin'. [rolleyes]

stoerttard:

Annan moraltext om mitt liv


Det var ett rent påstående. Vet inte hur det är med dig, men kopplar inte allt jag säger till mig själv.

Men som sagt, nvm.
Alltså kan du bara förstå någon gång vad jag försöker säga? du var otrevlig, det kommer aldrig att ändras i mina ögon. även fast du ska ha en massa motargument om att du inte var det så kommer jag aldrig att ändra mig, för jag tycker det och alla har olika åsikter, eller hur? det borde du ha lärt dig vid det här laget, "du är ju 17 år"

..