Forumet - Undervikt

Undervikt

910 1 4
Hej jag är en kille på 15 år som är 175 cm och väger 45 kilo. Visst är det ganska lite? Jag har väldigt smala ben och armar, min vad är lika stor som mitt lår. Något jag stör mig på är att mina revben är så synliga så jag kan räkna dom. Mina kompisar påpekar ofta på at jag är väldigt smal. En av mina kompisar är kille och han peppar mig att gå ner ännu mer i vikt av någon anledning. Han brukar även vilja känna på mina revben. Problemet är bara att jag har svårt att gå upp i vikt och då slutar jag lätt att försöka gå upp i vikt och börjar i stället gå ner i vikt. Han brukar även mäta runt min midja för att kolla ifall jag växer i midjan eller krymper. Senaste tiden har jag faktist krympt med ca 5 cm under 4 veckor. Har någon något bra tips för att hjälpa mig med min situation så uppskattar jag hjälp.

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Ät mer mat, jag vet inte vad du äter för nått om du äter kött eller ej och hur din kost ser ut. Om du äter kött är det i vilket fall som helst lättare att gå upp i vikt eftersom att det innehåller mer grejer.
Jag har inte heller någon aning om hur mycket du äter som det är nu men du ska ju äta dig mätt iaf, varje lunch och middag, minst för att ha en chans att gå upp i vikt. Att inte hoppa överfrukosten är också bra att undvika.

Spana också in: