Aviseringar
Rensa alla

Undrar bara vad ni gör?


Ämnesstartare

Nu när det är sommar, vad gör ni då? Är det roligt, tråkigt, annorlunda, lättare, svårare, mer eller mindre ensamt, krävande, befriande vad?


   
Citera
time
 time

Jag tror det beror väldigt mycket på hur man mår. Jag mår oftast sämre på sommaren, för då är det som störst press på att man ska vara pigg och glad och ledig och ta tid att hitta på allt kul i världen. Och sen är man typ, en zombie med tvärtom-dygnsrytm, och pressen att gå ut trots att man hellre vill sitta hopkrupen i soffan och titta på film efter film efter film gör att det känns svårare.


   
SvaraCitera

Man behöver inte ha någonstans att vara för att berusa sig. Det är nice.


   
SvaraCitera

Första sommaren jag arbetar och det är.. annorlunda. Atm är det en ganska tråkig sommar, den tråkigaste hittills. Händer absolut ingenting förutom att man då och då umgås med härliga människor.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

timeisrunningout:

Jag tror det beror väldigt mycket på hur man mår.

Skulle vilja att du mår bra. Att du kan känna att det är ok att vända på dygnet och bara se filmer om det är vad du vill. Jag sover nästan ingenting i juni, det är för fint för det. Men jag fattar faktiskt. Tyckte på sätt och vis att det var suveränt jobbigt att vara ung, innan jag hade hittat fram till att det var ok att passa in på det sätt som just jag är.

dekadent:

Man behöver inte ha någonstans att vara för att berusa sig. Det är nice.

[smile] Mm.

Zapetta:

Första sommaren jag arbetar och det är.. annorlunda.

Blir lite nyfiken på vad du jobbar med? Gillade att jobba på sommaren, det var ändå ledigt på nåt vis. Fast man är ju, låst! Har alltid svårt att komma över det dåliga samvetet för eh, vädret! Att det är fint ute men man själv är inne. Brukade inte hjälpa att förklara för mig själv att jag jobbade. Nu förtiden är jag min egen och sitter ofta ute och jobbar:-)


   
SvaraCitera

det time sa.

+ogillar sol.


   
SvaraCitera

fast jag brukar må bättre på sommaren än på våren iaf.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nintendos BFF:

+ogillar sol.

Åh svårt. Hatade sol när jag var liten. Vad är bättre med sommaren än våren?


   
SvaraCitera