Forumet - Undrar du ofta varför du har en del människor på facebook?

Undrar du ofta varför du har en del människor på facebook?

2076 0 79
Känner allt oftare

"VARFÖR?????"

när det kommer upp nyheter om någon tjej man typ gick i parallelklass under högstadiet, men aldrig pratade med, men som av någon underlig anledning ville lägga till mig som vän på facebook.

tar bort enstaka människor då och då om jag känner att jag mer eller mindre tycker illa om dem/ej vill ha någonting med dem att göra, men ändå upplever att de översvämmar min feed.

är det bara jag som typ stör mig på att min "vänlista" har en massa random folk man inte vill ha där?

Dold text: hoppas ej någon här tar åt sig, denna tråd syftar ej på er utan allmänt osv![no-no]

Spana också in:

köttfärssås:

Särskilt underligt är det inte. Det är oftast sådana som vill flasha med att de har många vänner.


men till vilken nytta..?
om jag känner en tjej jag tycker är astöntig, som jag vet har väldigt få riktiga vänner, samt de hon har är mpnga år yngre, spelar det liksom ingen roll om hon har 1500 vänner på facebook, jag tycker inte att hon är coolare för det. känns snarare ofta som att folk som har jättemånga vänner är bekräftelsekåta.

Ögon i en plåthink:

Har brukat rensa lite då och då, men många är sådana det skulle bli drama gällande om jag tog bort dem. Har på tok för många vänner där.


ah, har varit med om det också...
förstår faktiskt inte grejen, okej, om det är någon som lagt till mig och sen tagit ort mig tycker jag att det är konstigt att de lade till mig från första början, men jag kan ändå förstå varför de har gjort det, eller åtminstone acceptera varför de gjort det och gå vidare i mitt liv.
Blivande_japan:

spelar det liksom ingen roll om hon har 1500 vänner på facebook, jag tycker inte att hon är coolare för det. känns snarare ofta som att folk som har jättemånga vänner är bekräftelsekåta.


Dessa personer brukar sällan ha förmågan att kunna se saker i andras perspektiv och i deras eget perspektiv är de jättecoola ju fler vänner de har.
Blivande_japan:

Ja, ibland (Du röstade på detta alternativ)


har dolt de felsta tardiga som jag ej är intresserad av. Jag har även rensat bort en del från typ högstadiet som jag ej var vän med ens då och en del randoms som jag ej har kontakt med längre och som jag insett att jag aldrig kommer att ha kontakt med igen pga: bristande intresse från båda sidor.

De jag stör mig mest på, som jag har kvar, är min expojkväns familj. Jag tog bort dessa någon gång men mamman blev genuint ledsen och verkade tro att jag hatade henne. När det tydligen är så viktigt för henne med facebookvänner så hade jag inte hjärta att fortsätta neka. [blush]