Forumet - Undrar

Undrar

644 0 19

Spana också in:

Jag gillar både sommaren och vintern. Hösten är också en bekväm och angemän årstid, som sommar utan mygg och den svettrinnande hetta som jag hatar. Våren väcker visserligen fina känslor av förväntan och får sinnet att ljusna av hopp, men årstiden som sådan - klimatmässigt - tycker jag faktiskt är den mest besvärliga, jag klär mig alltid temperatursmässigt fel innan jag vant in mig 

Börjar gilla sommaren mer och mer pga har typ ^~*upplevt*~^ den de senaste åren, nu vet jag typ vad jag kan ha på mig också (det har varit ett problem pga blir varm fett lätt och gillar inte att gå runt och flasha benen i korta shorts och sånt, fast det känns mr och mer okej) så nu kan jag ooza cooliness året om Cool.

Tror nog att hösten alltid kommer vara min favoritårstid dock pga är så fint då. Det är däremot lite tråkigt att det är mittemellan två sportsäsonger typ, på sommaren kan man ju cykla/paddla/vandra/klättra och ha det jättebehagligt och på vintern kan man åka skidor/långfärdsskridskor. Hösten duger typ inte till något sånt känns det som.