Forumet - Ung blivande pappa, själmordstankar.

Ung blivande pappa, själmordstankar.

3311 0 370
Tja, jag är 16 år och är/var tillsammans med en tjej som är 21. Och nu är det så att hon har blivit gravid. Vi har vart tillsammans i 1år. Vi körde alltid med kondom i början, men det blev dyrt i längden så hon började ta p-piller. Så fattar egentligen inte hur hon blev gravid, hon säger att hon hade ätit p-piller hela tiden osv.

Men nu är kruxet att fittjäveln vägrar göra abort. Jag pallar inte med att hon ska vara så respektlös och behålla barnet och låta mitt liv falla isär. Jag har bråkat med henne så mycket, men hon vägrar förstå hur jag känner. Hon vill bara behålla sitt barn och jag vet inte vad jag ska göra...

Jag sitter och funderar på att ta mitt liv, men är så jävla rädd. Sen vet jag inte vilket som vore lättast och minst smärtsamt. Skulle vara tacksam för tips. Och ja, jag är seriös. Kommer någon och säger att jag driver osv blir jag lack. Mitt liv är FÖRSTÖRT!!!

Diskussion: Vad hade du gjort om du vart i min situation?

Spana också in:

Varför vill hon ha ett barn med någon 16åring som inte ens vill ha barnet? Okej om hon har värsta perioden "åh jag vill ha barn".. men hon lär själv ångra sig sen om du tar avstånd, lika bra att skaffa barn med någon som är med på det :s Men det är också väldigt jobbigt för henne att göra abort om hon inte vill det, hon kanske fuskade med p-pillren? Riktigt svinigt isåfall.

Men försök prata med någon vuxen. Hoppas det löser sig [sad]
Imoon:

Har du blivit hackad eller? Inte det typiska "emery inlägget".[crazy][crazy]


Nej jag tycker att det är sjukt respektlöst av henne. Liksom han är 16 år, hon tänker ju bara på sig själv, hon tänker inte ens på barnet som kommer växa upp utan pappa, eller en pappa som inte är redo.
vet en kille som varit med om samma sak. tjejen har barnet nu - hon rä 93:a. SÅ SJUKT, stackars unge. pappan är 92:a o han bryr sig inte ett skit.

jag tycker att det är orättvist mot både dig men framförallt BARNET. stackars liten som inte kommer att ha någon pappa! och nu ger jag verkligen inte dig skulden - jag tycker att det är mammans fel! hon borde förstå bättre. att du inte vill ha barn nu betydet inte att du är elak o tråkig utan du vill antaglien leva som en vanlig tonåring och skaffa barn SEN när allt kommit till rätta. Herregud, jag tycker du ska ta tag i det - för barnets o din egen skull.

Jag skulle inte vilja ha ett ensamt barn på mitt samvete. [n]

Lycka till vännen! Du har inte gjort ngt fel - det är inte ditt fel! DET ÄR INTE DITT FEL!
emery:

typ betala eller anlita någon att sparka henne i magen.


Att betala/anlita nån för brott är nog det mest jävla ynkliga man kan göra.

isola:

och?
Finns mängder av ungar som aldrig sett röken av sin pappa.
Din mamma stannade väl inte hos någon som gjorde så mot henne?[shake]


Jag vet faktiskt inte.