Forumet - Ung och dum

Ung och dum

252 1 1
Hej! Vill dela med mig med något som hände för några veckor sen. Jag och tre tjejkompisar var på fest i en annan stad med våran kompis gamla förälskelse. Vi vet att det har varit mycket känslor mellan dom eller rättare sagt mellan henne och honom. Han har inte besvarat hennes känslor som hon har önskat.

Iallafall så är han helt off limits och det vet vi alla. under den här festen drack vi alla JÄTTE mycket och allt slutade med att alla vi 3 tjejer och killen låg med varandra. Dagen efter vaknar vi alla upp i skräck och ångest över vad vi har gjort. Vi snackar om detta och alla är otroligt ångerfyllda. vi kommer överens om att berätta för henne själva istället att det kommer ut.

Vi berättar och hon blir vansinnig, skriker, bryter upp vänskapen med oss- hänger ut oss på Facebook (inga namn nämnda). 

Jag ångrar det här grovt och det hade aldrig hänt om inte alkohol hade varit inblandad, kan inte heller skylla på alkoholen, i know.

Mår så extremt dåligt. Vet inte riktigt var jag ska ta mig till.. ska ge henne tid och så. Känns mest jobbigt att jag har sårat en människa så pass mycket. Brukar aldrig göra något fel annars och nu känner jag mig som om jag har dödat någon

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in: