Forumet - Ung och dum...

Ung och dum...

1174 0 2
Var tvungen att skriva av mig här igen för att jag har börjat må lite smått dåligt av mitt beteende och allt som händer i mitt liv just nu, behöver lite råd, inget dömande tack. Allt började med en kille som kom fram till mig i stan och efter vi pratat i en lång stund, väldigt tätt ihop, så stod vi akwardly och strulade mitt bland allt folk (detta var i våras/i början av sommarn). Vi träffades några gånger efter det och mer hände än bara strul (inge sex) Sen började vi att bråka och jag ville inte träffa honom längre vilket han blev sur över (han är en player) Efter det har jag mått dåligt av dem killar som stirrar på mig, de tjejer som langar bitch blick och de killar jag faktiskt ger ut mitt nummer till (Klarar inte av vissa situationer så känner mig tvingad). Känner mig lite äcklad av mig själv och ångest över om jag blir utnyttjad eller om jag bara gör fel. En gång när jag var berusad i stan (never again) Hade min kompis och några killar en fight om vem jag skulle följa med och en dragkamp om mig, jag fattade ingenting och tyckte de hela var jätte roligt och skrattade. Sen är jag på ”g” med en 24 årig kille som jag gav mitt nummer till och efter de har vi skrivit och har sagt att vi ska träffas, men när han skrev till mig –Kan du träffas nu? Och jag frågade om min kompis kunde följa med (han ville att jag skulle åka hem till honom) så sa han –du kan ju ringa när du är ensam så kan du komma över. Sen vill han bara träffas på kvällarna… Igår eller idag vad ni vill kalla de så var jag i stan och väntade på att träffa en kompis kom de fram en kille som verkligen var på, han började krama mig, säga att jag var den vackraste tjejen han har sätt och han var kär i mig (yeahright). Han försökte pussa mig men jag vägrade… Och av någon konstig anledning (ja, jag är dum i huvudet) gick vi till en park och satte oss där och snackade.. Eller mer att han taffsade, kysste min hals och masserade mitt lår… Jag tyckte de var väldigt akward och jag vet inte vad de var som gjorde att jag stannade kvar där… Och han var definitivt över 20. Sen vill han träffas igen på onsdag… Höll nästan på att gråta påvägen hem från stan då ett gäng killar satte sig runt mig och stirrade på mig, är trött på de och ja, jag har blivit skit känslig nu... jätte jobbigt. Har tröttnat lite på att vara stark för de ger inget känns som om alla vill utnyttja en. Vad tycker ni om detta och vad ska jag göra? Är bara trött på mig själv och just nu tycks jag inte göra speciellt bra val… #deppmode

Läste in allt för att jag kmr bli för känslomässigt utmattad (slänger lite med orden) eller irriterad (mens + trött + lite annat)

men jag blir irriterad på folk som lägger sig i. Jag tycker att man ska få kyssa eller vara med den man vill kyssa eller vara med... Fattar inte vrf det angår andra och att de glömmer att den andra personen - oavsett syfte - gjorde samma sak med dig!

Varit och är i en sådan situation så om det är det det gäller, verkade så, så är du verkligen inte ensam..
hoppas det blir bra för alla som går igenom likanande