Forumet - Ung och gift..

Ung och gift..

1101 0 25
Hej!
Jag är en tjej på 18år och är gift. Mina föräldrar gick inte med på det hela med mannen jag gifte mig med så de började med att hota att slänga ut mig och till slut gjorde de det.. Jag bor nu hos olika vänner då jag sökte hjälp från socialtjänsten och inte fick det. De säger att mina föräldrar är försörningsskyldiga tills jag fyller 21år. Min man får inte heller hjälp från socialen, vad kan man nu göra? Mina föräldrar slängde ut mig inte ofta då de hjälper mig med en lägenhet..

Spana också in:

Mårran:

Skulle kunna gifta mig i denna ålder om jag träffat den rätta, redan varit tillsammans ett antal år med honom och varit bombsäker.... Är etniskt svensk.


Ja, alltså jag gifte ju mig med honom för att jag verkligen älskar honom, men när vi pratade med soc så sa vår handläggare: "Det är inte mitt fel att du gifte dig redan, jag skulle aldrig gifta bort mina döttrar vid denna ålder" Taskigt!
habibiiii:

Ja, alltså de frågar ju hur gammal jag är så de borde la koppla mig till rätt avdelning?


ok tänkte bara. Men hur gick giftemålet till om dina föräldrar inte gillar honom? Hur gifter man sig ung utan föräldrars medhåll? Frågor som dök upp. Varför gifte ni er. Blir jättenyfiken.