Forumet - Unga tjejer med stora drömmar

Unga tjejer med stora drömmar

1168 0 71
Kul:

"Hej! Jag heter Louise och ska fylla 15år detta året. Jag älskar mode,shopping,skönhet och skor! Min dröm är att bli känd, för det har jag alltid velat bli. Jag tycker ni ska rösta på mig eftersom jag förtjänar verkligen att vinna den här tävligen .
" vacker tjej

"Jag heter Marigona & jag är en jätte snäll tjej & gillar verkligen att bli en modell jag gillar däremot också att fotta och bli fottad. Det hade varit jättekul att lyckas med något i modellbranschen. Jag har allid drömmt om att bli en modell. Det är bara helt fantastiskt. Det hade varit roligt om jag hade fått några röster om ni tycker jag förtjänar det naturligtvis & jag gör samma sak of course. Jag vet inte vad jag ska skriva om mig direkt men att bli modell är MIN STÖRSTA DRÖM! Ha det"

söt tjej

"Jag ser den här tävlingen som en chans för mig att kanske uppnå mitt mål här i livet. Så skulle jag vinna den här tävlingen skulle jag antagligen bli världes lyckligaste tjej!" sexig tjej

snygg tjej


är det bara jag som blir ledsen när jag ser sånt här? så många unga tjejer drömmer om att en dag upptäckas på gallerian och bli modeller. men de kommer aldrig bli det. de har inte utseendet. och är inte det tråkigt? det finns ju så många andra drömmar man kan ha! drömmar som går att uppfylla. du kan drömma om att bli polis, brandman, revisor, advokat, journalist, lärare och så vidare. skaer man kan kämpa för. man behöver inte vara smart. bara att plugga. men ett liv som modell kan man inte plugga sig till.

fast samtidigt tycker jag det är lite roligt[blush] det är sant att det kommer något positivt ur allt[blush] så om ni vill får ni gärna länka till tjejer (och killar). de ska vara snygga och gärna avklädda. Och förresten! inte att glömma, ge tjejerna tummen upp[wink]

Men tycker att vi kan diskutera det faktum att unga kvinnor har såna orealistiska drömmar. Vad kan vi göra för att hjälpa dem så att de kan börja drömma om något de kan uppnå? Kanske göra världen lite mindre utseendefixerad först och främst? Vad tycker/tror ni?


Visste inte vilket forum jag skulle lägga denna i.

ÄNDRAT 2009-03-01 21:09

Spana också in:

Barnbidrag:

Varför kan ingen drömma om att bli något coolt?


Som?

Chickfactor:

fejl


[rolleyes]

OF 5:

det är tragiskt att dom har så sned verklighetsuppfattning


Jo, det är vi nog alla överens om, men hur ska vi kunna ändra det?

Matilda1988:

man undrar ju vad folk är för folk egentligen... verkligheten är så overklig


Det är en sådan sak man skulle kunna trycka i kalendern, du vet i vissa kalendarium står det ett ordspråk, riktlinje i livet, under varje vecka.
McLuver:

HAHHAHA:


Men han var ju het. kan föreställa mig hur hans pojkvän stönar "piiiipen".

McLuver:

Killarna var ju nästan ännu sorgligare:


Hej jag heter Oskar och kommer från Oskarshamn [cool]

McLuver:

Dock var den här snubben lite kewl:


17 år.

McLuver:

Den här tjejen var dock största failet:


Har redan länkat henne[mad]