Forumet - Ungdomar.se blöder?

Ungdomar.se blöder?

126 0 13
Antalet besökare på hemsidan är ur funktion, senast man var inloggad är ur funktion, onlinelistan är ur funktion, man syns ej när man är inloggad.
Färre skrivna bloggar. För ett par år sedan kunde ett nytt inlägg befinna sig på framsidan i en eller två timmar. Nuförtiden går det att finna bloggar 12-18 timmar tillbaka.
Inte lika mkt aktivitet på forumet, visst, sommaren drar alltid ner en viss mängd aktivitet men generellt? Söker sig färre och färre till ungdomar nuförtiden?
Är ungdomar ett sjunkande skepp eller är det bara sommaren som spökar?

Spana också in:

Vattuman:

Söker sig färre och färre till ungdomar nuförtiden?


Vet inte hur det ser ut just nu under den här månaden, men Ungdomar.se har inte sett annat än tillväxt under senaste året.

Vattuman:

Är ungdomar ett sjunkande skepp eller är det bara sommaren som spökar?


Sommar + semester + tekniskt strul, troligtvis. Redaktionen tycks ha tagit semester (chefredaktören är/var i alla fall borta, och jag har inte sett några nya texter), många i moderatorkåren är halvinaktiva, och jag misstänker att detsamma gäller många användare.
Barfota:

Och UM är en oseriös sajt? Well, jag är i alla fall seriös.


Det som
Liebestraum:

varit awesome med um


är på det stora hela hur jävla tardiga alla varit. Det är det man minns och saknar. Kvalitén gick ner när dåvarande youmeet skulle göra en mer "seriös" sida av det (eller ja, den hade börjat gå ner innan, men det var ungefär då det dog) och nu efter övertagandet har väl saker stämningsmässigt blivit något bättre, men tekniskt sett är det totalkaos.