Forumet - Ungdomar.se kräver stora summor pengar av Röda Korsets Ungdomsförbund

Ungdomar.se kräver stora summor pengar av Röda Korsets Ungdomsförbund

850 0 62
Med min stora insyn i Röda Korsets Ungdomsförbunds verksamheter och då speciellt jourhavande kompis som förut fanns på ungdomar.se, skulle jag vilja informera alla användare och rikta kritik mot ungdomar.se för deras oetiska krav på pengar för att uppehålla en länk till jourhavande kompis.

Den summa ungdomar.se krävde var, utan att säga för mycket, mer än vad vår heltidsarvoderade förbundsordförande tjänar i månaden.

Detta resulterade i att RKUF (Röda korsets ungdomsförbund) inte kan upprätthålla en länk här på ungdomar.se.

Detta är en synpunkt på ungdomar.se's oetiska behandling av volontärföreningar. När sidor är så giriga att de sätter föreningar i ett sådant läge där de kanske måste lägga ner en verksamhet, är det verkligen något ni kan stå upp för?...

Spana också in:

timeisrunningout:

Ni bara tjurar för att ingen går till er hemsida för att använda tjänsten.


Det är sant att antalet ungdomar som söker sig till jourhavande kompis har minskat sedan länken togs ner. Detta är endast ett problem för oss då vi vet hur stor efterfrågan är. Att då en sida som ungdomar.se (som ska värka för ungdomars välmående) väljer att motarbeta detta kan anses en aning konstigt.
Xisco:

Sen att Röda Korset spenderar mer pengar på saker som ej är viktigare än det som deras arbete egentligen handlar om är en annan femma? ;)


Det vanliga misstaget att anta att Röda Korset och Röda Korsets Ungdomsförbund är en och samma förening. Ja vi har likheter men förbundet är en egen juridisk person.


Byråkratjäveln:

Förstår TS att det kostar pengar att driva ett större internetforum?


Absolut, väl införstådd i det. Samtidigt är andra sidor villiga att annonsera gratis, beror väl helt enkelt på vad man prioriterar. Ungdomars välmående eller så mycket pengar som möjligt. Personligen tycker jag väl att ungdomar.se ger intrycket av att de verkar för det första.
Blåbärt:

Det första du nämnde denna gång


Du läste korrekt, ungdomar.se försöker ge intrycket av att de verkar för just ungdomars välmående. Men genom att motbekämpa organisationer som aktivt arbetar för det, för att tjäna pengar. Dubbelmoral?Blåbärt:

Och du tar upp den nu? Gå vidare?


Syftar på tidigare kommentar kring skandalen med Röda Korsets bonusar till Af Donner.
Petroleum:

om ungdomar.se och dess användare anser att det är etiskt att kräva sådana summor av frivilligorganisationer?


Nu vet vi inte vilka summor det är, men personligen tycker jag inte att just sådant viktigt ska kosta. Om det ska kosta ska det vara tillräckligt lite för att det ska fungera i längden.
Petroleum:

Tycker vi för övrigt håller oss till frågan, om ungdomar.se och dess användare anser att det är etiskt att kräva sådana summor av frivilligorganisationer?


Du ser hur de beter sig när du angriper ledningen:


Lounge:

bu-hu
de kanske behövde pengarna


timeisrunningout:

Ni bara tjurar för att ingen går till er hemsida för att använda tjänsten.


Blåbärt:

+1


Xisco:

Sen att Röda Korset spenderar mer pengar på saker som ej är viktigare än det som deras arbete egentligen handlar om är en annan femma? ;)


timeisrunningout:

Kan ni inte be Röda Korset-pamparna att lägga lite av sina bonuslöner på er tjänst, då?


jag skojade inte om sekt
Petroleum:

Du läste korrekt, ungdomar.se försöker ge intrycket av att de verkar för just ungdomars välmående.


jag är medlem på ungdomar.se pga människorna, sammanhållningen och den goda stämningen som finns här. Här kan jag skriva av mig av mycket som jag inte pratar om i verkliga livet, vilket ger mig ett bättre välmående. Tror att många här känner likadant och detta gör att hemsidan har lyckats, vad för fakta du än kommer med.