Forumet - UNGDOMAR.SE polisanmält

UNGDOMAR.SE polisanmält

686 0 64
Ursprunget till denna historia är ett inlägg som gjorts av EnDumAfrikanskVas med rubriken...

Kille lurade mig, ska jag hugga ihjäl honom?
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=278670

Inlägget gjordes under "Elektronikprylar och Telefoni" 30 dec -09.

Redan efter någon timma gjorde jag ett inlägg i nämnda tråd o ifrågasatte rubriken i tråden o ansåg att h*n borde ändra den då jag inte ansåg att rubriken lämpade sig på ett forum som vänder sig till barn- o tonåringar från 13 år o uppåt. I många fall vet vi dessutom om att det finns en o annan som dessutom är yngre än 13 år eftersom knappast kontrollen från UNGDOMAR.SE är nämnvärt hög.

Bara några minuter efter mitt inlägg där jag uppmanade EnDumAfrikanskVas att ändra rubriken så är det någon hjärntvättad moderator som... RADERAR MITT INLÄGG UTAN NÅGON SOM HELST KOMMENTAR OM ORSAKEN!!!

Vi har låtit några dagar flyta på på grund av helger mmm men droppen kom igår när Sheriffen skapade sin tråd under "Politik och Samhälle"...

Vad ska det här ge för straff?
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=279701

...där jag öppet i tråden visade min avsky för liknande händelser. [mad]Vad händer då? Jo, ånyo blir mitt inlägg bortplockat av en hjärntvättad moderator. [mad]

Då härsknade jag till rejält. Syftar främst på lagen om Yttrandefrihet o Åsiktsfrihet (Yttrandefrihetsgrundlag (1991:1469))
http://www.notisum.se/rnp/SLS/lag/19911469.htm

Gjorde följdaktligen ett massutskick om de två händelserna som nu resulterat i att UNGDOMAR.SE blivit polisanmält. Nästa steg blir kanske att ta kontakt med kvällstidningarna för att få upp händelsen på löpet.

Jag förväntar mig ingen ursäkt utan nu blir det berörda parter på UNGDOMAR.SE som får stå med skammen.

Behöver väl knappast tillägga att den berörda sidan redan är sparad o överlämnad till Polisen.

Spana också in:

TheSpookyMan:

Syftar främst på lagen om Yttrandefrihet o Åsiktsfrihet (Yttrandefrihetsgrundlag (1991:1469))


Har du anmält dom för brott mot YGL? Du får ha klart för dig att detta är ett privat forum som ägarna får göra vad dom vill med. Bedömer UMIT att deras moderatorer gör ett bra jobb så är det inget du kan göra åt det
daisy:

Censur?


Det finns ingenting som heter censur eftersom detta är ett privat forum och alla som är medlemmar här har godkänt reglerna. Bl.a. följande paragraf:

Reglerna:

§16. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att ändra och radera vilket meddelande, text, länk eller fil som helst av vilken anledning som helst, med eller utan föregående varning eller information.