Forumet - Ungdomar.se startar bloggnätverk!

Ungdomar.se startar bloggnätverk!

6960 2 58
Bloggna-tverk_reease-medium.png?14552662


Superroliga nyheter för alla som gillar att läsa bloggar - och blogga själva! Ungdomar.se startar ett nytt bloggnätverk för att lyfta ungas röster. Just nu har vi tio bloggare (yay!) som kommer presenteras i tur och ordning från och med imorgon, lördagen den 13e! 

Om ni vill få en liten sneak peek på vad bloggarna kommer innehålla kan ni läsa mer HÄR: http://ungdomar.se/blogg/ungdomar-se-startar-naetverk-av-unga-bloggare. Finns det något du brinner för men som inte verkar vara representerat på listan? Då kan du höra av dig till [email protected] - skriv lite kort om vem du är, vad du är intresserad av att blogga om och bifoga också en liten text som du skulle kunna tänka dig publicera.

Puss och kram, ha en svinbra helg!
Senast ändrad 12 Feb 2016, 17:32 av time

Spana också in:


time:
Jorå. Gäller väl bara att man hittar något som matchar ens egna intressen. Läser själv allt från politiska bloggar till mer livsstilsnischade, det är ganska skönt att koppla av med det och är roligt när det uppdateras frekvent med nytt material.
Kommer ni ha kommentarsfält under varje blogginlägg? Hur är ni utrustade för att förhindra att hat sprider sig och tar sig ut i samhället med massa våld och sånt? :(

S3ON: Kommer ni ha kommentarsfält under varje blogginlägg?
Ja, såvitt jag förstått.


S3ON: Hur är ni utrustade för att förhindra att hat sprider sig och tar sig ut i samhället med massa våld och sånt? :(
Menar du specifikt näthat eller att de som bloggar ska bilda något slags medborgargarde som tar ansvar och ställning mot allt våld i världen? Rodnar Det andra kommenterar jag inte (napalm förstås!) och det förstnämnda är moderering i kommentarsfälten, precis som vanligt.
Hade nästan betalt för att se ganon blogga om sitt liv, ja om han klarar av att hålla sig formell och sådär alltså.. Rodnar
time:
Ja, såvitt jag förstått.


Menar du specifikt näthat eller att de som bloggar ska bilda något slags medborgargarde som tar ansvar och ställning mot allt våld i världen? Rodnar Det andra kommenterar jag inte (napalm förstås!) och det förstnämnda är moderering i kommentarsfälten, precis som vanligt.
Jo, tänker näthat som tar sig kraft utanför UM, om era bloggare nu har kraften att påverka människor i så hög grad. Kanske något väldigt extremt och långsökt exempel, men: Hade ni känt något 'ansvar' om två individer utför nästa skolmassaker som en indirekt effekt av ett blogginlägg här?  

S3ON: Hade nästan betalt för att se ganon blogga om sitt liv, ja om han klarar av att hålla sig formell och sådär alltså..
Haha! Ja, då är vi två, men du får approacha honom utanför UM. 


S3ON: Jo, tänker näthat som tar sig kraft utanför UM, om era bloggare nu har kraften att påverka människor i så hög grad. Kanske något väldigt extremt och långsökt exempel, men: Hade ni känt något 'ansvar' om två individer utför nästa skolmassaker som en indirekt effekt av ett blogginlägg här?
Eh, jättekonstig fråga. Det är inget jag direkt funderat över, nej. Naturligtvis följer bloggarna svensk lagstiftning och uppvigling till brott är inte tillåtet.

aristoteles: Förstod inte vad för entrepenörskap David sysslar med utöver att prata om den? Kan ni upplysa oss?
"David jobbar idag som projektassistent för we_change, Sveriges största hållbarhetssatsning för unga, som drivs av Ungdomar.se. Samtidigt driver han sitt egna företag där han åker runt i Sverige som föreläsare och moderator. Föreläsningarna handlar om självkänsla och entreprenörskap, om att våga tro på sig själv och hur man hanterar motgångar. David är en sann ung entreprenör som vänder motgång till framgång och som hela tiden letar efter nya utmaningar."