Forumet - Ungdomsförbund? (framförallt Muf)

Ungdomsförbund? (framförallt Muf)

710 0 26
Jag har blivit rätt så intresserad av politik de senaste månaderna och har funderat lite på att gå med i något ungdomsförbund. Dock är jag inte säker på vad de faktiskt gör och därför undrar jag om någon här har varit med i ett ungdomsförbund och isåfall vad gjorde ni? Gick ni dit själva eller med vänner? (helst muf men erfarenheter från andra är också välkommna).

Spana också in:

dazed_and_confused:

fyfan vad äckligt


Mår du bättre nu?Rödingajävel:

Jaha, du vill alltså inte gå med i ett politiskt ungdomsförbund, utan ett förbund för ungdomar som vill supa och festa tillsammans?


Jag skrev ju att jag inte är riktig säker på vad de sysslar med för jag antar att det inte enbart är sup och fest (om man är seriös dvs)
merva:

Jag skrev ju att jag inte är riktig säker på vad de sysslar med för jag antar att det inte enbart är sup och fest (om man är seriös dvs)


Det är vad de mestadels sysslar med, jo. Ibland är de runt på skolor för att värva röster till Moderaterna kring valen också, genom att fronta sina spritfester.
Det skiljer sig nog från parti till parti, parlamentarisk eller autonom. Själv hade jag funderingar när jag var en del år yngre. Men det handlade mest om påtryckningar från den ena av mina föräldrar och då gällde det kommunistiska partiet (eller Kpml(r))

Något vi kan utgå ifrån är väl att man inom alla ungdomsförbund håller möten och sprider sitt budskap.

merva:

(helst muf men erfarenheter från andra är också välkommna).


Meningen är väl att man ska gå med i ett parti för att man delar dess åsikter och är villig att organisera sig. Inte för sakens skull. Eller?