Forumet - Ungkarlsliv vid 25 års ålder?

Ungkarlsliv vid 25 års ålder?

1800 0 10

Många av mina vänner har bosatt sig och skaffat familj, "settled down" liksom. Själv är jag fortfarande mer av en ungkarl, vars största intresse är att susa fram på min motorcykel, gärna med någon nice brud bakom mig. 

Var i ett fast förhållande för 2 månader sedan, det varade ju någon månad men sedan var det samma gamla visa; Jag börjar tröttna på bruden och sakna mitt gamla liv med konstant festande och mc-åkande. Saknade ungkarlslivet helt enkelt!

Men. Den 3 juni är det ingen vanlig dag. Då är det min födelsedag, 25-årsdag för att vara exakt. Borde jag gifta mig och fixa ett jobb innan tiden rinner ut?

Kommentarer (1)

  1. I en tråd var du 21, i denna 25, hur ska du ha det? 

Senast ändrad 27 May 2013, 18:34 av motorcykelkillen
Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

min karl är lika gammal. han är den enda i sin vänskapskrets med sambo, eller ens partner. tror dessutom bara en av hans vänner ens träffar fruntimmer, så jag antar att du inte är helknasig om du fortsätter va ungkarl ett tag till.

om inte annat ska man inte stressa med sånt där, det kommer när det kommer

Gör som du känner!! Jag trodde folk började med gifta/barn typ vid 30 eller så. Du har ingen press på dig eller så, så småningom när du hittat din "drömtjej" så känner du väl det och är redo. Om du stressar dig in i ett giftemål slutar de väl som skilsmässa. Ta det i din egna takt och ha kul så länge som du är singel! :D