Forumet - Uppdatering av VIP

Uppdatering av VIP

3366 0 89
Idag så har VIP-medlemskap ingen direkt funktion, den försvann när det gamla rankingsystemet skrotades. För att väcka upp denna status har vi nu nollställt VIP från grunden.

Användare som vi, på ett eller annat sätt, tycker är en tillgång för sajten kommer att tilldelas VIP-medlemskap.

Som VIP-medlem krävs att genom dina inlägg håller hög standard, genom din närvaro i diskussioner och i chatten gör ungdomar.se till ett trevligare ställe för alla.
Detta innebär inte att man måste vara stel och tråkig utan vi vill helt enkelt ha allmänt schysta personer som inte klankar ner på andra eller bryter mot andra regler.

Med VIP-medlemskap kommer nya funktioner, ni kommer ha ett eget chattrum, forum med hög standard. Det är bland dessa medlemmar vi i första hand kommer leta nya moderatorer.
Fler funktioner är på väg men de tar tid att färdigställa. De nya VIP-medlemskapen kommer att börja delas ut under nästa vecka.

VIP-statusen är i utvecklingsskede, vissa funktioner och fördelar kan komma att ändras.
Fy fan:

VIP är alltså för överseriösa låtsaspoliser?


Nej, dom kommer inte ha några modereringsrättigheter

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


postis_per:

är det inte bättre att göra som det var typ innan um 5? när man fick typ poäng på nåt sätt?(minns inte) än att göra så det enda sättet att få vip är att bli kompis med en moderator?


Mja, problemet då var att man fick poäng genom att spamma [smile]

Eftersom det är ett forum är det väldigt svårt att ha ett fungerande sånt system... hade de handlat om att vinna olika matcher i spel etc hade de funkat.

Spana också in:

passaro:

Och vad innebär det?[rolleyes]


Du tar dig tid att svara ordentligt, ditt inlägg innehåller information som är väsentlig och har en trevlig attityd.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fy fan:

VIP är alltså för överseriösa låtsaspoliser?


Nej, för de som tröttnat på att spam förekommer i trådar där innehållet är intressant och håller högre standard än vad majoriteten av trådarna gör idag.
Låter som en trevlig funktion! Men hur kommer man göra sig förjänt av VIP? För jag menar tillexempel, det finns dem som inte kanske är inloggade varje dag, och skriver. Men som ändå föredrar att hålla sig på den seriösare spelplanen av Ungdomar.se

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Sucher:

förjänt


*Förtjänt..Opps..