Forumet - Uppdrag Granskning - om den våldsamma antidemokratiska vänstern

Uppdrag Granskning - om den våldsamma antidemokratiska vänstern

53446 2 231

presidente: Dom attackerade ju två gästarbetare för att dom trodde dom var fascister pga deras fotbolls tröjor. Även om dom hade varit fascister så förstår jag inte hur det skulle kunna klassas som självförsvar.
Lite det som är problemet med privata medborgargarden. Enskilda individer har inte förmågan att kunna avgöra vem som förtjänar stryk, eller ja, vem som förtjänar att få smaka på lite sant "självförsvar" som avskummen så fint kallar det.

Spana också in:


NiklasW:
Lite det som är problemet med privata medborgargarden. Enskilda individer har inte förmågan att kunna avgöra vem som förtjänar stryk, eller ja, vem som förtjänar att få smaka på lite sant "självförsvar" som avskummen så fint kallar det.
men de har säkert tagit rätt 1miljon gånger och sen 2 fel personer så visar dem upp det dåliga och ska klaga på de

presidente: Jävla vänstersvin först ger han en liten flicka trauma för livet sedan så hotar äcklena familjen så att dom inte vågar vittna. Skicka packet till Nordkorea. Polisen borde slagit ner dom på en gång utanför domstolen.
tyckte de va roligt att läsa deras msn text,  de verkade så korkade, tyckte synd om de

Kaja: polisen tolererar nazister om de samtidigt inte kan skydda demonstrationer från dem.
Det kan dom. De har kapaciteten, det som hände var fortfarande en missbedömning. 
Kaja: Då krävs det en antifascistisk rörelse.
Nej, men för all del, de som håller på med dessa aktioner får gärna fortsätta men då vara medvetna om att de också kommer att bli straffade av rättssystemet och fördömda av samhället. Alla människor som inte tillhör den autonoma vänstern eller (V) hatar AFA/RF.
Kaja: Det var inte det vi debatterade nu och jag har än så länge inte försvarat den typen av våld.
Stödjer man ens existensen av RF/AFA för att de 1 % av gångerna de använder våld använder detta i nödvärn så stödjer man indirekt det andra våldet de använder sig av, vilket är bra mycket vanligare, vilket vi såg idag på UG.
Kaja: Det betyder att våldet Joel brukade inte betäcknas som nödvärn. Det var många fler antifascister som var inblandade och som inte kommer att bli åtalade just för att i det stora hela så var det nödvärn.
Det behöver det inte betyda, det kan även bero på att åklagaren anser att det inte finns tillräckligt stark bevisning för att kunna koppla individer till specifika händelser - även fast man kanske anser att flera stycken begått våldsbrott som inte går att förklara med nödvärn.
Greken: Det är i alla fall bra att dessa äckel hängs ut. Som "vanlig svensson" som röstat blått så är det inte nazisterna man är rädd för ute på stan så att säga, skulle jag bli attackerad så är det ifrån vänsterextrema.
Precis. Nazister utgör inget som helst hot mot vanligt folk, det är vänsterextremisterna som är de verkliga hotet.

Som jag varit inne på så många gånger tidigare, nazisterna är vidriga kräk, men inte ens i närheten av att vara lika farliga som vänsterextremisterna. Vänsterextremisterna är våldsammare, är fler, är mer organiserade och har dessutom stöd bland media och etablissemanget. 

Man förföljer inte bara direkt antidemokratiska fascister och högerextremister, utan hoppar på alla som inte delar deras åsikter. Sverigedemokrater, moderater, liberaler - alla förföljs och misshandlas av vänsterextremisterna, enbart på grund av att de tycker olika. Det mest vidriga är nog ändå att de har visst stöd bland politiker, media och vanligt folk, som exempelvis här på UM. 

Skulle jag bli attackerad så är definitivt från vänsterextremister.

AFA, RF och alla ni andra som stödjer dessa antidemokratiska våldsamma vänsterextremister, vilka avskum. 


presidente:
Precis. Fast jag tycker bara nästan synd om dom.
okej de behöver man inte göra, men ja tyckte bara de verkade så hemskt att göra dom sakerna som dom skrev så sorgligt att dom lever så, men sen tycker ja alla andra är idioter också så kan inte välja någon sida eller så:S är inte rädd för någon heller. :( och inte hatar :(

Greken:
Nej, det är min poäng. Nazister har en mycket snävare grupp människor de attackerar. Vänsterextremister utgör ett hot mot fler kategorier av människor.
ja, men så du tycker inte det är ett problem att nazister går på människor som är mörkhyade, handikappade eller judar? Tänk om de som ingår i den gruppen då. Tänk även på att nazister har begått mord mot dessa grupper. Hur många har vänsterextremister mördat?

Zodd:
Nä visst, nazister är oskyldiga små nallebjörnar.
Verkligen inte. Nazister är avskum och har vidriga åsikter. Men går i princip aldrig till handling, är oerhört få, väldigt dåligt organiserade och misslyckas ofta de få gånger de gått till attack. Se bara exemplet i Kärrtorp. Nazister är avskum, men oftast ofarliga sådana.