Aviseringar
Rensa alla

Upphetsning


Ämnesstartare

Hej! Förra helgen låg jag och min flickvän i sängen och mös/myste lite(vet inte riktigt vilket ord man ska använda). Och efter ett tag så förde jag in handen innanför hennes trosor och försökte fingra henne. Hennes fitta var blöt och "svullen". Så jag höll på där ett tag men jag var helt kass om jag får säga så. Jag fick panik och skakade och hittade inte riktigt klitoris pga det så jag kunde inte ge henne maximal njutning, så jag tog handen ur hennes trosa och lät det hela vara. Efter någon timme hände det samma sak, hennes fitta var svullen men hon var inte blöt. Nu till min fråga. Vad kan det bero på? Visst, det kan ha varit för att jag var kass på det hela men andra förslag uppskattas. Som sagt så var hennes fitta svullen men inte blöt, och vad jag vet så betdyer svullen vagina att tjejen är kåt, rätta mig om jag har fel. Vi hade förspel rätt länge, vi hånglade osv. Men det blev bara inte blött. Rätt märkvärdigt att hon blev blöt första gången men inte de andra gångerna. Vad kan detta bero på?

Kommentarer som: "Du är värdelös på det där" vill jag helst inte se då jag erkände att jag faktist inte riktigt vet hur man gör.


   
Citera

Om du inte vill prata med henne, och saknar egen fantasi/kreativitet så kanske du kan hämta inspiration från något sånt här:  http://cosmosdocumentaries3.blogspot.se/2013/08/the-better-sex-guide-sinclair-institute.html


   
SvaraCitera
time
 time

Man kan vara svullen utan att vara kåt. Det är därför det är viktigt att faktiskt prata med sin partner, som faktiskt kan svara ja eller nej på frågan om han eller hon är kåt.

Be henne visa hur hon vill bli fingrad också. Om ni inte kan kommunicera med varandra eller tycker att det känns pinsamt eller jobbigt att fråga så är ni kanske inte redo för sex än!


   
SvaraCitera

smek henne och slicka, det är viktigare med förspel än fingrandet i början för tjejerna.


   
SvaraCitera

Behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com


   
SvaraCitera