Forumet - Upplopp i Rosengård!

Upplopp i Rosengård!

4698 0 210
http://www.wighsnews.se/nyheter.php?nyhet=Malmo-Flera-omhandertagna¬isid=36917

http://www.wighsnews.se/nyheter.php

Nu har det hänt igen. I ett mångkulturellt område ger sig ungdomarna på polisen, vandaliser osv.

19 omhändertagna/några gripna. Det ska vara lokala ungdomar, AFA-medlemmar och fotbollshuliganer som gett sig på bl.a polisen.

Flera dagar i rad innan dessa händelser har det brunnit i containrar och miljöhus upprepade kvällar och nätter.
"Vi har varit där för att skydda räddningstjänsten så de kan göra sitt jobb, säger informatör, Sandra Pierre, till DN.se."

"Det är cirka 100 ungdomar på plats."

"Lokalen i Rosengård, som bland annat använts som moské, ockuperades den 24 november fram till dess att polisen tömde den i måndags. Föreningen, som haft lokalen i 15 år, är uppsagd för att fastighetsägaren vill använda lokalen till annat."
Vanlig media rapporterar knappt om detta trots att det pågått flera kvällar nu och blir värre med tiden.

Image

"Efter stängningen av deras koranskola har muslimska skolbarn i kväll startat ett fullt krig mot Malmöpolisen och Malmös brandkår."

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2008/12/koranskolans-elever-i-fullt-krig-...

Spana också in:

tror inte det är en bra ide att snuten ska börja ta fram vapen och leka tuffare. Blir Polisen tuffare så blir demonstranterna tuffare, börjar snuten skjuta ner demonstranter så kommer demonstranter snart spränga polisstationer. HAT FÖDER HAT!
kolla bara grekland, ju hårdare snuten slår ner demonstranterna, ju större blir demonstrationerna och mer våldsamma!
Jag är så jävla trött på det här. Vad ska behöva hända för att våra politiker ska öppna ögonen och så problemet? Så här kan det inte bara få se ut. Förstår inte ungdomarna att brandkåren är till för att hjälpa dem eller vad är det frågan om, jag blir förvirrad och irriterad. Allt handlar om att en källarmoské stängdes ner, men det finns ju fan en till bara nån km därifrån (läste jag någonstans), dem kan ju gå dit.

I Skillingaryd i jönköpings län skulle man inte få fira skolavslutningen i kyrkan längre, för det var kränkande mot muslimerna i samhället. Hur mycket ska de få kräva av oss? Att fira skolavslutningen i kyrkan har väl varit tradition i årtionden.

Nej, jag vill inte skicka ut alla invandrare, min bästa vän kommer från bosnien och jag vill inte att han försvinner.
internet:

nu bor du förvisso i jönköping, men är det verkligen så viktigt?


Nepp, jag bor i Växjö. Men vi har problem med mångkulturen här med. När jag gick första året på gymnasiet hade jag 3 invandrarkillar i min klass som inte lät svenskar gå ut ur klassrummet om dom inte sa att Svennar suger, om man inte sa det kunde man ge sig fan på att man fick stryk eller blev hotad. McDonalds vågar man inte gå till på kvällarna längre, för där sitter gängen och skriker saker till folk och beter sig hotfullt.
internet:

då håller jag de hellre till dagens läge.


Nej. Får de aldrig några repressalier för det de håller på med, då fortsätter de ju. Det är inte okej att kasta sten på polisen och det är inte okej att kasta molotov cocktails på brandkåren när de dessutom kommer för att hjälpa och inte stjälpa. Vad som behövs är något slags styrkedemonstration, det behöver inte vara med våld, men t ex att man ser till att utvisa en 20-tal från i området från landet.