Forumet - Uppringd av arg vuxen

Uppringd av arg vuxen

560 0 19
pga ett barn hon halvt adopterat inte längre får sitta med i ungdomsstyrelsen. Anledningen är att barnet aldrig någonsin tar ansvar, inte är ett gott föredöme för andra, inte tar initiativ, läcker hemlig information till utomstående och MYCKET SÄLLAN HJÄLPER TILL. Då vi är en ideéll förening fungerar det inte att åka räkmacka liksom.

Det här har vi sagt till henne, att det fungerar inte att ha en styrelsemedlem som gör såhär. ÄNDÅ blir jag uppringd av irriterad vuxen kvart i nio en fredagskväll, för att hon vil upplysa mig om hur elaka och taskiga etc vi är. Jag hänvisade till valberedningen ehe eftersom jag inte orkar ta diskssionen/känner att en vuxen klimakteriekvinna kan ta diskussionen med en vuxen man istället. Hur borde vi lösa detta, på ett sätt som blir överkomligt för allihopa?

Spana också in:

Jättesnäll:

så det inte är så att hon har ångest eller är rädd för att gå på era möten.


visst är hon blyg, men så fort mötet är avslutat slår det över och hon blir riktigt elak och bitchig. hon hjälper aldrig till och vi har sagt åt henne att "det fungerar inte om inte alla hjälper till", vi har gett förslag p ågrejer hon kan göra, men hon säger inte att hon vill göra nåt -> ngn annan vill göra det ist och hon får "tråkiga" uppdrag, som hon sedan gnäller om för sina jämnåriga styrelsemedlemskompisar. Ja. Vitog dessutom in henne som Suppleant,vilket varken ger henne rösträtt eller rätt att stta kvar om hon vill det. Alla var tveksamma till henne till en början men vi tog in henne "på prov", men det visade sig att hon inte var ngn bra påläggskalv.

Känner mig lite orättvist anklagad + min fredagskväll är lite förstörd.