Forumet - uppror mot reglerna

uppror mot reglerna

1134 0 19
§16. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att ändra och radera vilket meddelande, text, länk eller fil som helst av vilken anledning som helst, med eller utan föregående varning eller information."

"§17. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att upphäva din registrering av godtycklig anledning, med eller utan föregående varning eller information. /.../"


de betyder att dom har retten att ge er varningar, bannad er, radera era meddelande om de bara har en orsak och den orsaken kan vara vad som helst. ja blev varnad för att moden trodde ja va ett troll OCH för att ja stavade dåligt. ja kanske stavar dåligt men att ge varning bland annat för de e fel!!

ibland e modsen hårda och styr en diktatur och biland e de tvärt om! kanske dom borde snacka ihop sig i sammarbeta mer!!! ibland varnar de för minsta lilla ibland inte! de e ex ok att diskutera antisemiism här!

har ni blivit varnad för någon löjlig orsak!

här är min varning:

En moderator eller administratör anser att du har gjort dig förtjänt av en varning för dåligt uppförande på Ungdomar.se. Nedan listas de varningar du har fått samt anledningen till varför du har blivit varnad. Har du fått mer än en varning riskerar du att bli avstängd från sidan.

För att diskutera din varning hänvisar vi till den moderator eller administratör som utfärdat din varning.

Du har totalt 2 varningspoäng.

Varning #1
Varningspoäng: 2
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=283202&page=4#10577626

Sluta tramsa i Forum PLUS och stava ordentligt!
2p


dags att vi på ungdomar.se får säga vad vi tycker! ut med er åsikt å säg vad ni tycker om de hära! de e moderatorer å admins som ska lyssna på oss som e majoriteten! ingen diktatur på ett ungdomsforum tack! ta chansen å säg vad ni tycker!

m33lis:

För ett inlägg som jag skrev här om dagen så fick jag en varning med inga poäng i. Sen nyss så fick jag en varning för SAMMA inlägg med två varningspoäng! Wtf?


Temas:

tycker inte att de e rett att de står i reglerna att mods får ge varningar om dom tycker man ''förtjänar'' det. bara dumt ju! om dom tycker jag förtjänar en varning för att ja stavar dåligt så har dom retten att ge mig den! störtdumt!


paras:

Vi borde få skriva precis vad vi vill tycker jag... lite mer som flashback forum.


Angelize:

Haha, ofta man blir varnad för dålig stavning. Fan vad taskyt

tycker du att de hära reglerna ska ändras? (läs inlägget först)

Crypto:

vi varnar om folk bryter mot reglerna, så svårt att förstå detta eller? regelbrott är orsaken


ja, just därför att det STÅR I REGLERNA att ni får ge varningar om ni ANSER att det e rett, oavsett anledning. ja e bara ett fall av flera bara att inse. att bli varnad om nån tror att man trollar e ok men att bli varnad för att stava dåligt (ja ja vet att ja gör de) e inte rett!

Spana också in:

Temas:

ja, just därför att det STÅR I REGLERNA att ni får ge varningar om ni ANSER att det e rett, oavsett anledning


Anledningen = regelbrott fortfarande

Vi följer bara reglerna som vi har fått att följa och varnar folk utefter det.

Hur skulle det se ut på hemsidan om alla fick skriva massa personangrepp mot varandra? Bryta mot regler som vi har i samhället, som t.ex hets mot folkgrupp? m.m, tror du folk skulle vilja vara på ungdomar.se då?

Vi vill att sidan ska vara så seriös som möjligt och att alla känner sig välkomna. Utan regler funkar det inte, utan varningar funkar det inte då vissa inte klarar av hålla sig till reglerna.

Sluta whina nu och acceptera att du har fått en varning av mig, var ju bara 2 ynka poäng.
paras:

Vi borde få skriva precis vad vi vill tycker jag... lite mer som flashback forum. Men kanske ha en forumdel som heter TABU eller nåt om det skrivs om knark eller pro-ana/bantning/kcal (jag stödjer dock inte pro-ana)


håler med! nästan i allafall! tycker inte att de e rett att de står i reglerna att mods får ge varningar om dom tycker man ''förtjänar'' det. bara dumt ju! om dom tycker jag förtjänar en varning för att ja stavar så har dom retten att ge mig den! störtdumt!

dazed_and_confused:

men gnäll lagom, en tvåa hit eller dit


finns fler på forumet som råkar ut för samma sak så ja jag tenker säja vad ja tycker. tenker inte bara på mej sjelv vettu
Det här är vad som gäller:

För att bli medlem måste reglerna accepteras och följas. Dessa är bland annat:

"§1. Ungdomar.se är en privat internetsajt /.../ Ungdomar.se strävar efter att hålla en hög och seriös nivå och att sajten ska vara en positiv upplevelse för alla våra besökare. Dessa regler är till för att främja dessa mål och som registrerad användare förbinder du dig att följa reglerna.

§15. Om en registrerad användare inte följer reglerna förbehåller Ungdomar.se undantagslöst att vidta de åtgärder Ungdomar.se finner lämpliga.

§16. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att ändra och radera vilket meddelande, text, länk eller fil som helst av vilken anledning som helst, med eller utan föregående varning eller information.

§17. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att upphäva din registrering av godtycklig anledning, med eller utan föregående varning eller information. Blir din användare avstängd (bannad) får en ny användare inte skapas. Det är inte heller tillåtet att ha mer än en användare på sajten, upptäcker vi att flera användare ägs av samma person raderas alla utom det mest aktiva .

§20. Ungdomar.se står ej skadeståndsansvariga på grund av förlorat material som skrivna meddelande, texter eller uppladdade filer.

§21. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar eller tillägg till ovanstående reglerna. Om så sker kommer dessa nya regler presenteras automatiskt vid nästa inloggning."

Missbruk från andra medlemmar rapporteras med anmäl-knappen.

Om varningar:

På sidan om varningar står det

"En moderator eller administratör anser att du har gjort dig förtjänt av en varning för dåligt uppförande på Ungdomar.se. /.../ För att diskutera din varning hänvisar vi till den moderator eller administratör som utfärdat din varning."

Övriga synpunkter på moderering kan lämnas här:
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=184042

Tråd låst med ovanstående hänvisning.